tiistaina, elokuuta 04, 2009

Loman jälkeinen aikataulukapeikko

Loman jälkeen iski aikataulukapeikko. Kun oli tottunut, että tunteja saattoi jatkaa pitkälle yöhön, ja että päivässä ehti lukemaan kirjan tai kaksi, oli totuttautumistalyhyempään iltaan. Ja aikaisempaan aamuun.
Viime viikolla sain iltatunteja kulumaan myös siihen että kävin läpi kaikki Uudenmaan alueella tarjolla olevat myytävänä olevat asunnot, jotka olisivat lähellä vettä. Valitettavasti ostokykyni ei riitä niihin houkuttelevimpiin, ja ajokestokykyni puolestaan ei riitä järjettömän matkan päässä työpaikasta asumiseen. Mutta tulipa katsottua. Tämä tietysti alkoi siitä kun oli kesällä viettänyt aikaa pihalla ja liian tiiviit sisätilat alkoivat ahdistaa. Hetken olin jo sitä mieltä että Porvoostakin voisi käydä Helsingissä töissä, mutta mietin vielä.
Katsoitteko muuten eilen Kymmenen uutiset ja loppukevenneyksen? Kevennystä voisi kutsua myös kiusaukseksi. Koska harvoin sen katsomisesta selviää ilman kiusaantumista.
Eilen oltiin toimitettu täydellinen juttu kauppatorin lokeista. "Toimittaja" oli uskaltautunut pyöräilykypärä(?) päässä esittelemään Helsingin lokkiongelmaa koko suomelle. "Ongelma" kulminoituikin hienosti koska yksikään lokki ei käynyt toimittajan jäätelön kimppuun.
Arjessa homma toimii hieman toisin. Kädestä viedään kaikki. Sen lisäksi vedetään vielä kunnon ruikut olkapäälle, ja säestetään kesäistä rauhaa vielä
Kuulin eilen huhun, että Kaupunginjohtaja Pajunen on kutsumassa kaupunkilaisia nyt syksyllä lokkipesä-jahtiin. Kun tämä sanottiin ääneen eräässäkin autossa, ja vielä keskimääräistä viehättävämmässä seurassa, olin yllättynyt siitä innostuksen määrästä, jota kyseinen talkoo sai osakseen. Toisille sopii kukkien istutus, toisille lokkijahti.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Onneksi muuten noita otuksia ei näkynyt lauantaina kuin vasta roskia kerätessä...

Oli ihanaa lauantaina, onneksi sait houkuteltua vielä jatkamaan iltaa! Seuraavaa settiä odotellessa! :)

Anti Sport kirjoitti...

Kaikkea sitä on. Huomasitko lehdessä olleen valkoposki- tai kuten meillä sanotaan valkopaskahanhista kertovan jutun?. Sen mukaan Helsingin satojen hanhien paskominen ei kuulemma ole ongelma kun hanhet ovat kasvissyöjiä. WTF!

Viimeksi kun hain tietoa salmonellasta, niin se ei tainnut olla ihan pelkästään lihansyöjälintujen ongelma. Vastaavasti kuppatorin paskalokkeja voisi nimittää lakto-ovo -vegetaristeiksi kun ne napsivat ihmisten jädejä.

Nyppii. Anteeksi

Norppa, Noora kirjoitti...

Ei kai nurista koska ihmiset ovat siirtyneet "Hanhien mailta" muualle. Eihän kukaan voi olla piknikillä tai harrastaa hirvittävässä hanhenkakkapellossa.
Ainakin vielä viime vuonna Tervasaaressa, Kaivarissa ja Meikun rannassa tilanne oli ainakin ällöttävä.
Se että ei enää jaksa valittaa, ei tarkoita ettei ongelmaa olisi. Mutta Kympin Uutisten loppukevennyksessä varmasti käydään halimassa hanhet ensi viikolla.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...