lauantaina, elokuuta 08, 2009

Pyörällä pöpelikköön, louhikkoon ja rappusia päin

Olin ystäväni kanssa syömässä eilen kun eräältäkin kaverilta tuli tekstarilla terkkuja fillarireissulta - ja kännykkäkuvaa ambulanssista. Nopeasti päättelin ettei ainakaan mielettömän pahasti ole käynyt, koska energiaa riitti kuvailuun. Varmuuden vuoksi mainitsemme tsemppiviestissä miespyöräilijälle korkokengät ja sukkanauhat, ja koska se tuotti täysin normaalin reaktion, saimme varmuuden ettei mitään henkistä liikahdusta/kolausta ollut tapahtunut. Kumpaankaan suuntaan.
Koska sankarit olivat ajamassa mäkeä alas pohjoisessa sujui potilaan hellepäivä mukavasti kuljetuksessa Helsinkiin. Verorahoja on ainakin käytetty kun samaa koipea on kuvattu kolmessa eri sairaalassa ympäri maata. Luulisi että siellä Oulun yliopistollisessa osaisivat ottaa aivan riittävän tasoisia kuvia.
Ollaksemme hyviä ystäviä päätimme puoli kymmenen aikaan lähteä Töölöön sairaalaan tervehdyskäynnille. Ovea avanneen vartijan vastaanotto ei ollut se lämpimin mutta kun kerroimme ystävämme vasta saapuneen hän päästikin kuin päästi meidät sisään tapaturmapuolelle. Ymmärrettävää on ettei ole aivan toivottua että jengiä lappaa osastoilla yömyöhään saakka..(vaikka toisaalta, eihän siellä kukaan muutenkaan saa nukuttua) Eikä mennyt kuin muutama minuutti ja käytävää pitkin tulla klenkkasi hyvinkin iloinen louhikkosukeltaja keppeineen. Pupilleista päätellen vereen oli onneksi imeytetty muutakin kuin pelkkää suolaliuosta.

Samalla reissulla oli kuulemma myös vedetty hyvää vauhtia pöpelikköön ja yhtä hyvällä vauhdilla päin hissiaseman rappusia, joten en olisi yllättynyt vaikka niitä kyyditettäviä olisi tullut sieltä isompikin porukka. Koittakaa kaverit nyt hei skarpata, ennen kuin sattuu jotain...

**** seuraavana päivänä:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Se olisi toisaalta ollut upea näky, sekä varmasti ikimuistoinen ilta jos olisin noilta istumilta lähtenyt noin tyylikkäiden ladyjen kanssa iltadrinkille jonnekin kaupungin kesäiseen yöhön.
Visiittinne ystävät hyvät piristi ja iso kiitos siitä.

-törmänen

norppa kirjoitti...

No kyllä me sua tultiin ihan selkeästi siihen Eliten terassille hakemaan. Oli myös hauska hetki taksissa kun kuski lakonisesti kysyi että "menettekö katsomaan jotakuta, vai itse hoidettavaksi?". Ällin & Tällin hihittelystä ei meinannut tulla loppua..

Anti Sport kirjoitti...

Kumpi on Älli ja kumpi Tälli?

Urheilu on vaarallista...

Anonyymi kirjoitti...

Ai hitsi, kyllä tuo rantaotos on upein johon olen ikuna osunut :)

-törmänen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...