perjantaina, helmikuuta 05, 2010

Hullu hiihtäjä vai itsensäpaljastaja?

Kumman haluaisit, että tulisi metsässä vastaan, ja on siis pakko valita, hullun hiihtäjän vai itsensäpaljastajan?  Kysymys ei ole helppo. Vaatii  ehkä tarkentavia tekijöitä, siitä että "miten hullu hiihtäjä olisi" ja"mitä sukupuolta tai kuntoluokkaa itsensäpaljastaja edustaisi.
Nämä tekijät tulivat esiin kun aamuseitsemältä pongahdin kampaajalle. (kyllä, hyvä tuli ja taas ihmeteltiin kuinka hiukseni ovat kasvaneet) Vantaan metsissä on ollut liikkeellä kunnon hahmoja. Kippas kappas, 20 asteen pakkasessa oli heilunut itsensäpaljastaja läheisen metsäladun vieressä. Kaverilla oli ollut toppatakki päällä ja sen alla kätevästi vilauttelutakki. Luulin jo että tuo laji oli ikään kuin kuollut sukupuuttoon mutta ei.. Saatika, että näillä keleillä mutta ilmeisesti kun harrastus kutsuu, ei keleistä välitetä.
No sitten tullaan hulluun hiihtäjään. Tytöt käyvät metsässä ratsastamassa. Hevosilla. Keskikokoinen hevonen painaa n. 500 kiloa. Hullua hiihtäjää tämä ei häiritse. Hullu hiihtäjä lähestyy hevosta takaapäin ja tökkää takamuksiin. HH ei pysty kapasiteetillaan ymmärtämään kuinka täysikokoisen hevosen potku, vaikkakin itseaiheutettu, saattaa olla kuolemanvaarallinen. Onneksi kaikki selvisivät säikähdyksellä. Hevonen vain tönttäsi takamuksellaan hiihtäjän ojaan. Hieman huonomalla tuurilla hiihtäjä olisi voinut löytää päänsä koniin p****tä. Mikä välttämättä ei olisi ollut huono juttu sekään.
(ei, ratsastajat eivät olleet ladulla ja hevosten tökkiminen sauvoilla ratsastajan ollessa selässä, tai muutenkaan, ei ole se fiksuin veto)
On varmasti huonona päivänä vaikea saada autoilijoita, pyöräilijöitä, kävelijöitä, rattaiden työntäjiä, lenkkeilijöitä, koiran taluttajia, skeittaajia, hiihtäjiä ja ratsastajia ja sovussa samaan kaupunkiin mutta koitetaanhan antaa hiukan happea toisillemme, ennen kuin sattuu mitään.

4 kommenttia:

kuisma kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
kuisma kirjoitti...

Onkohan tää se sama itsensäpaljastaja veijari josta on radiossakin puhuttu, itsensäpalastajan esiintymisaleu on lähinnä pääradan varressa, mutta on kuulemma tehty joitain havaintoja myös rantaradalla?

Mun mielestä ne hiihtäjät pitäis heittää häkkiin tai antaa kunnon sakot, kun eihän tossa ole mistään muusta kyse kuin eläinrääkkäyksestä. Pitäiskö alkaa tekee iskuja hiihtäjille ja mennä tökkimään niitä sauvaoilla tai muilla teräaseilla? Muutenkin havainnu että osalla hiihtäjistä on se pipo pikkasen liian kireellä.

Anonyymi kirjoitti...

Helppo valinta: Hullu itsensäpaljastajahiihtäjä.

Jenni kirjoitti...

Kivikaudella evoluutio olisi huolehtinut hullusta hiihtäjästä ja hänen sauvastaan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...