keskiviikkona, helmikuuta 17, 2010

Puhuuko pimppisi?

Tämän otsikon jälkeen, kävijämäärä tällä sivustolla tippuu alle puoleen koska yritysten palvelimet estävät "sopimatonta sisältöä sisältävälle sivustolle pääsyn". Pyydän anteeksi, jos otsikko on häkellyttävä,
mutta olin eilen katsomassa ja kuulemassa Koko teatterissa aivan loistavaa vaginamonologia, ja voin vakuuttaa, että otsikko olisi voinut paljon häkellyttävämpikin.
Sain kutsun "The Dooris" Nannalta, suurkiitos siitä, ja kiitos myös Pauliinalle hyvästä seurasta, vaikkakin harmittelimme etteivät  viime aikoina usein teatterissa viihtyneet pojat olleet mukana, koska hekin olisivat  tykänneet koko vaginashowsta.
Esitys oli hauska, aito, karmaiseva, lämminhenkinen, yllättävä, ajatuksia herättävä, surullinen sekä riemastuttava. Hauskan arkihuumorin lisäksi muistutettiin esim. myös raiskauksista, joita nykyään raa`asti käytetään systemaattisena sodankäynnin toimenpiteenä. (minkälainen sotilas kantaa univormuaan raiskattuaan siviilejä ja minkälaista voitonmaljaa hän juo..?)
Harvoin teatterin lavalla näkee laidasta laidastaan naisia, joilla on niin erilainen tausta. Monologivihot kädessä, lamppujen loisteessa pillu-sanaa toistelivat lämminhenkisesti mm. Miss Suomi Viivi Pumpanen, oikeushammaslääkäri Helena Ranta, kirjailija Vipi Hämeen-Anttila, vuoden pakolaiseksi valittu Fatbarde Hetemaj. 
 Kaikilta löytyi oma ääni, ja kaikkien monologeissa oli erilainen näkökulma ihmiselämään. Vaginan kautta. Oli mm. vanha mummo, joka puhui "alakerrastaan" ja vertasi "sitä" kellariin, vaginaryhmässä itseään käsipeilillä etsivä nainen, sekä  nainen joka kuvitteli vaginan tilalle samettisohvan tai sotilaiden kaappaama kongolainen teinityttö.
 Toivottavasti esitys järjestetään ensi vuonna uudestaan.  Suosittelen kaikille! "Mitä sinun vaginasi sanoisi, jos se puhuisi?"  "Mitä sinun vaginasi pukisi päälleen?"  Tai naiset kuorossa esittämässä erilaisia voihkaisuja teatraalisesta-zeniin - tässä kohdassa pokka petti jo niin yleisöllä kuin lavallakin.
Ensimmäinen miehen esittämä kommentti aiheesta: "No, näkyikö mitään?".

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...