sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Kotiasut julki

Eräänä iltana huomasin facebookissa kun fb-ystäväni statuksen innoittamana ihmiset kuvailivat kotiasujaan. Ilmassa oli jo melkein liioittelun tuntua mutta oli hauska seurata miten innokkaasti ihmiset kuvailivat mukavia kotiasujaan.
Nyt kotiasuille on omistettu kokonainen blogi: KOTIHOUSUT // HOME COUTURE. Mikä mahtava idea! Päät leikkaantuvat kuvista pois, joten jokainen voi häpeilemättä paljastaa rakkaimmat/mukavimmat kotiasunsa. Onhan paljon kiinnostavampaa miltä ihmiset näyttävät kotiseiniensä sisä- kuin ulkopuolella.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluan pitää illuusiota yllä että kaikki näyttävät kotioloissa samalta kuin perjantain afterworkseilla (tai torstain kirpparilla). Tosin itehän mä poistun kämpiltä nykyään ihan samoissa rönttävaatteissa, missä makaan siinä sohvallakin... MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Kyllä mä tietyllä tavalla komppaan tota illuusion säilyttämistä. Ei ettenkö olisi selvillä todellisuudesta mutta uuteen aamuun herääminen on niin paljon miellyttävämpää kun jättää toiveille ja mielikuvitukselle pelivaraa. Kyllä ne siitä sitten päivän mittaan karisevat.. :)

prepe kirjoitti...

Norppa, paljastitko jo liikaa? Miksi sulla on kotona iltapuku (ei siis yöpaita) päällä?

Norppa, Noora kirjoitti...

Prepe; mut sitähän mun arki on - juhlaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ryijygootti!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...