perjantaina, maaliskuuta 05, 2010

Peittokoira ja lakatut sormenkynnet

Joskus sitä ajattelee blogikirjoituksiaan niin elävästi, että luulee jopa kirjoittaneensakin ne. Tällä viikolla on käynyt niin. Olisin voinut vannoa, että viimeisin kirjoitus on keskiviikolta. Tosin keskiviikkona erehdyin rahaamaan kroppani power body tunnille, jonka jälkeen kädet olivat  niin heikkona, ettei kirjoittamisesta olisi tullutkaan mitään.
Eilen puolestaan vierailin KaunisSiskoja tervehtimässä, joka puolestaan aiheutti sen, että kirjoituskyky meni muista syistä. Siinä vaiheessa kun puhe siirtyi  nukkuvaa vaanivaan Peittokoiraan, tiesin pelin olevan menetetty. Kaupanpäällisiksi sain toki upeasti lakatut kynnet. Olen muuten aivan varma, että Minkki P on suomen tarkimpia kynsien lakkaajia, mistä innostuneena yritänkin tsempata ensi viikon kynsieni kanssa, ja hankkiutua mahdollisimman pian tilanteeseen missä pystyn ujuttautumaan saman palvelun piiriin.

Mitä muuta ajattelin tänään:

- kotimainen maito kunniaan (kuluttaja äänestää jaloillaan)
- mahtavaa, että laadukkaampi ruoka saa jalansijaa stokkallakin
- kevät tulee sittenkin
- tissit eivät loppujenlopuksi olekaan niin kiinnostavat, ehdotin lähipiirin pojille yleisöksi lähtemistä Burleski-iltaan (ei saanut kummoistakaan kannatusta)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TISSIT mainittu!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllon komian näkööset kynnet likoolla! Peittokoira jäi kämpille, samoin pieninkin järjenhiven. Tän reissun jäljet näkyvätkin sitten ikuisesti... MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

anonyymi, niinpä mutta se ei sitten olekaan niin innostava juttu kun voisi puheista päätellä. :)

minkkkiP, "kun paljon tekee, paljon sattuu". olen kuitenkin suorituksestanne ylpeä ja alan suunnittelemaan niitä polttareita.. ;)

Nora kirjoitti...

Mulla kävi ihan sama, että olin varma, että olin kirjoittanut yhdestä mielessä pyörineestä aiheesta jo aikoja sitten, mutta ei.
Mutta kävipä niinkin, että olin jo kirjoittanut yhdestä toisesta aiheesta, josta en muistanut kirjoittaneeni.

Voi tätä hataraa päätä!

ps. polttareita...???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...