torstaina, toukokuuta 20, 2010

Kauneus on katsojan silmissä

Olen valitettavan tumpelo käden töissä. Tai näin olen ainakin oppinut hahmottamaan itseni käytyäni suomalaisen peruskoulun. Onneksi geenien mukana on tullut  hieman "so not"-asennetta ja ymmärrystä, että jokaisen meistä on ensisijaisesti elettävä itsemme kanssa. Jos itse tekee, niin itsensä näköistä tulee.
Tästä rohkaistuneena olen viime vuosina tarttunut reippaasti siveltimiin ja maalipurkkeihin. Keskimääräisesti on tullut ihan sen näköistä jälkeä, että itse olen pystynyt tuotosten kanssa elämään, ja "ohhoh" -tapauksista on taas selvitty hiomalla ja uudestaan maalaamalla. Ei se niin vaarallista ole. Pahempaa olisi jättää innostumatta ja jättää kokeilematta koska "ei siitä kuitenkaan mitään tule".
Löysin talvella maalta vanhat hylätyt tuolit. Joku oli sorvannut ne kauniisti mutta aika oli ottanut koville. Mielestäni ne tarvitsivat vain hieman  hiontaa ja petsauksen.
Lopputulos on kaunis. Tuolit eivät kestäisi ammattilaisen tarkastelua, eivätkä monen muunkaan mutta ne tulevat tulevina vuosina vielä ilahduttamaan minua useasti.Enstisöintivinkkejä suomi24
Hiomalla puunpinta esiin - Kodin kääntöpiiri
Huonekalujen perinteinen entisöinti - T.I.L.A

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Me like! MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Noista tulee niin hyvä mieli kun ajattelee että ne oli jossain hylättyinä ja maalipinta lohkeilevana, ja nyt niissä on lämmin uusi sileä pinta - tosin - koska aika kultaa muistot, piti vähän myös muistella, ettei se varsinainen maalinpoistaminen ja hiominen nyt ihan hetkessä käynyt.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...