keskiviikkona, toukokuuta 05, 2010

Köhää pukkaa

Nyt ei tarvitse mitään homeita haistella, sen verran on nenä tukossa ja kevätflunssaa parhaimmillaan. Ehdinkin jo epäillä, että vaisuuteni johtui vanhenemisesta mutta se olikin vain baketeerien taistoa yhä niin notkeassa kehossani.
Kipeänä ei ole kivaa mutta eniten harmittaa maanantaina alkanut purjehduskurssi. Onnistuin saamaan peruutuspaikan muuten niin täysille kursseille mutta eihän sinne voinut räkäpäissään mennä köysiin kompastelemaan. Olin kyllä jo pakannut varusteet valmiiksi mutta järjen pieni kajastus voitti. Ensinnäkin kaiken uuden opettelusta ja ulkona olemisesta pitäisi nauttia, ja toiseksi kuka idiootti lähtee flunssassa ja yskässä kylmälle merelle vesisateeseen? En onneksi edes minä. Nyt sitten odotellaan löytyykö sitä seuraavaa peruutuspaikkaa vai meneekö tämäkin kesä lähinnä soutamiseksi ja huopaamiseksi...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli hieno keli keskiviikkona treenailla merellä. Pientä koraa ja vähän puffia, justiinsa hyvä päivä kauden aloitukseen. Ja siellähän tulee mega-lämmin, kun heittää vendoja ja hioo manööverejä.

- Fogues

kuisma kirjoitti...

Itsellä ollut myös flunssaa niin kauden aloitus siirtynyt. Onneksi vene on pesty, vahattu ja rikattu, nyt ei muuta kuin ensi viikkoa odottellessa että se skiglaus kausi saadaan avattua. Ei muuta ku märkkäri niskaan ja testailee miten huollettu spiira lentää jiipeissä ja miten ne heijari vendat menee - onks gasti jäässä vai beesissä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...