tiistaina, syyskuuta 28, 2010

Uusia ihmisiä ja kakkutunarointia

Tänään on taas saapunut maailmaan uusi ihminen. No, tietysti muitakin. Muista vaan ei ole minua erityisesti informoitu. Tästä tulevasta tapauksesta tuli oikein tekstiviesti kello 6.57. Äitinsä lähettämänä. Että se on menoa nyt.
Varmistus lopputuloksesta saatiinkin sitten isoisältä facebuukista. Tähän tämä maailma on mennyt. Onneksi on, koska hyvät uutiset aina mielellään kuulee nopeasti. 
Myös viikonlopun ristiäiset menivät hyvin. Pieni Ella Marjut sai virallisesti nimensä ja oli koko toimituksen ajan aivan hiiren hiljaa. Välillä hän kylläkin katsoi minua keskittyneesti, mistä pappikin huomautti, että selkeä kontaktin ottaminen on jo aloitettu. Ettei olisi mennyt ihan pelkäsi tuijotteluksi, vällillä Ella  tarttui tiukasti sormeeni mutta loppuajan tämä erikoisrauhallinen neitonen tyytyikin sitten vain ottamaan ihan rauhallisesti. Päätä kastettaessa neitonen tyytyi vain avaamaan silmänsä. " Ahaa, ei siis tämän kummallisempaa tekeillä. Voin siis vain tyynesti jatkaa omien asioideni mietiskelyä."
Vielä täydellisemmät juhlat olisivat olleet, ellen olisi onnistunut pilaamaan sankarittaren kakkua..Jollakin kierteisellä psykologialla yritän selittää että "jos tämä kakku-onnettomuus nyt olisi pahinta mitä nuoren tyttösen elämän alussa tapahtuu, niin sittenhän asiat vielä ovat kovinkin plussan puolella."  Onneksi lapsukaisen vanhemmat suhtautuivat asiaan todella sympaattisesti ja ihanasti mutta ehkä sitä nyt toisten tärkeimpään juhlaan olisi halunnut viedä lahjaksi ehjän ristiäiskakun.

3 kommenttia:

hna kirjoitti...

Mehän tiedämme, että JOS ei olis tullut ilmoitusta siihen aikaan, niin siitä olis vain tullut sanomista.

Norppa kirjoitti...

hna, totta kai siitä olisi tullut sanomista, ja kuka sitä samaa levyä olisi jaksanut vuosi kaupalla kuunnella - vaikkakin luonnollisesti "mä niin arvasin eli tiesin".
mutta eikö sellainen vanha sananlaskukin ole ettei saa pitää hullua jännityksessä...?
- joka tapauksessa Aivan IIhqudaa mieltä ja fiilistä ja tunnelmaa ja oloa ja eloa Teille Kaikille!!

Joku kirjoitti...

" Ahaa, ei siis tämän kummallisempaa tekeillä. Voin siis vain tyynesti jatkaa omien asioideni mietiskelyä."

Otaksun, että tiedät, kuinka vastustamattoman viehättävän kuvan piirrät pikkuisesta näillä kahdella virkkeellä. Jotenkin moinen turhasta hötkyilemättömyys on vain niin upeaa; tulee hyvälle tuulelle. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...