perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Nopea viikko

Siitäkö sen tietää, että on tulossa vanhaksi kun aika menee nopesti? Arkiviikko on hujahtanut ohitse niin ettei ole ehtinyt edes pölyjä pyyhkimään(ha). En enää edes muista, mitä tapahtui maanantaina mutta ti ja ke menivät metsästyskurssilla Tapanilassa, eilinen Minkkien lentopallopelissä ja VIP-tilaisuudesa Korsossa, ja nyt onkin jo perjantai.
Koko viikon taustalla vaaninut yskä alkaa nostamaan päätään, väsy on järjetön ja vielä pitäisi innovoida "jotakin uutta talveen". Ensi viikon oikeasti kokeilen, millaista on jos menisi nukkumaan esim. kello 21.00 hujakoilla, eikä vasta tulisi kotiin 22. aikoihin.. Paitsi, luntahan tässä odotetaan ja se saa riittää talvi-innovoinnin ja harrastusten osalta.
Eilisessä lentopallo-ottelussa kannustaminen ei myöskään edistänyt äänenkehitystä. Muutaman pelaajan äiti jopa ratkesi hymyilemään säälittävää hihkumistani, ja naapuri kommentoi että Mynthon-mainokselle olevan tilausta. Masentavaa. Kyseistä joukkuetta sen sijaan on vieraankin helppo kannustaa. Jokaisen selässä lukee Lehtonen. Ei niin haittaa vaikkei pelaajan etunimi olisikaan selvillä. Lähetetäänpä muuten samalla terveisiä Noran äidille Karkkilaan, oli hauska tavata ja mukava että käyt lukemassa blogiani. :)

3 kommenttia:

Otto Tiksistä kirjoitti...

Itä-Vantaa ei ole norpan luontainen vesistö. Sen lämpötila ja kuplatiheys soveltuvat paremmin vaitonaisille monneille.

Kannustuskulttuuri on siis hivenen erilainen. Korsossa kuuluu hihkua siinä torin rappusilla, K-junille.

Norppa, Noora kirjoitti...

No nyt oli niin pimeetä, että mä en edes nähnyt mitään toria. Ehkä sitten ensi kesänä uudestaan. Olen kuullut jostakin musiikkitapahtumasta, joka saa laajemmatkin parvet itä-vantaallistumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos terveisistä! Minustakin oli mukava tavata ja vaihtaa kuulumisia.

Mukavaa joulun odotusta!

Noran Äiti Merja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...