torstaina, tammikuuta 01, 2009

Alun tunnelmaa

Vuosi alkoi ystävällisissä merkeissä Himoksella. Ajatuksena oli ehkä nukkua kerrankin pitkään mutta (vieressä seukka yritää kuumeisesti miettiä mitkä kaksi sanaa minun on pakko ujuttaa tänne blogiin, voitte arvata mitkä ne ovat) koska lähdin seuramatkalle, seura päätti toisin. Ensin soi musa mutta kun sekään ei saanut alkoi pulinatulva, "ja siitähän se sitten lähti".
Aamun ensimmäisiä hommia oli järjestää majoitus myös viikonlopuksi. Yllätys oli suuri kun keskusvaraamo oli nauhan mukaan viettämässä uutta vuotta, eivätkä muutkaan numerot vastaneet. Hetken aikaa olin ällistynyt. Hiihtokeskus, jonne tullaan viettämään vapaata, pitää varaamoaan kiinni vapaapäivinä. Ei ymmärrä. Mutta, ei hätää. Yrityksen sivuilla oli toimitusjohtajan kännykkänumero. Soitto Hannulle. Pahoittelin häiriötä ja selitin tilanteen. Ja Hannuhan tiesi numeron mistä saimme mökin. Kätevää. Tämän jälkeen lähtö mäkeen. Mäessä homma meni omalta osaltani aivan persiilleen, kaikin tavoin, mutta tulipa käytyä. Pääasia on liike.
Seuraavaksi seuruueemme selvitteli pystyykö mestoilta vuokraamaan ns. normisuksia mahdollisille täydennysjoukoille. Ensimmäinen kysyjä sai osakseen hitaan jooooon sekä tuijotusta. Hintaa kysyessä asiakaspalvelija käski kysyä muualta. Kohtaus käytiin kuitenkin vuokraamossa. Tällä välin yksi poltti kätensä ja toisen jalassa roikkui vieras lapsi.
Toiselle kysyjälle kävi jo paremmin; " Mee kattoon tonne nurkaan." kuului henkilökunnan ystävällinen kehoitus. Toki seinällä luki, että murtomaasettiä sai vuokrata mutta jostakin syystä oli jo valmiiksi olo ettei pelkän seinätekstin perusteella kannattanut välittää "varmaa tietoa".
Kahvitauolla jäin tuijottamaan ikkunasta isää joka seisoi pihalla lapsi pulkassa. Ei muuten mutta perheen pienin näytti olevan ilman hanskoja. Pulkan vetäjä lämmitteli omia käsiään taskussa. Pakkasta oli 8 astetta. Tuli taas se ällistyksen hetki. Oli pakko katsoa uudestaan. Ei, tosiaan, lapsi istua törötti pakkasessa ilman käsineitä. Toivoin hänen olevan erittäin kuumaverisestä perheestä.
Loppupäivästä onkin ollut sitä seuramatkan seura osuutta. Sitä on jaettu niin facebookin kuin tekstiviestienkin kautta. Päivän teemana on ollut kolmiovoileipäsukat, vtunämmä, missä on auton avaimet, tuoretta lantaa, jääkaappihomo ja 90-luvun Luhdan tyylikäs mutta hieno laskettelupuku.
Tästä päättelenkin että on aivan suotavaa ottaa tälle vuodelle entistä tiukempi positiivinen ote, laittaa hilettä luomelle, ja pitää mieli avoinna mutta turmeltumattomana.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä ovat kolmioleipäsukat?

Mikko / Paras palkka

Anonyymi kirjoitti...

oih..aivan ihanat siivut sinulla ystäväni noora.Toivotan sinulle kaikkea hyvää tähän alkavaan vuoteen ja toivon että tulisit tänä vuona..(sori)vuonna linnan juhliin vetää brenkkuu mun kans.oon tietsä jonku vertaa vittuuntun tohon penaan ku se vaan dokailee ja käy ilen(kanerva)kans teatterissa joka ilta.Mikähän siellä on nykyään niin suosittu esitys että noin mahottomasti tuo pentsakin innostus??Joka ilta,kuvittele..hihihihihihihihi!!!voi sitä ryminää kun se linnaan tullee aina sitten taksilla yö myöhään ja rupiaa niitä juttujaan sitten kertoo...hihihihihoihiiiii...ja pena on ruvennu käymään salillakin..niin on kuules tullu uroksen näköseks et mie jo kutun sitä omaks faabiokseni...hyvvää jatkoa ja kirjota lissää..mää on jo ihan fani!!!!-terveisin tarja

hna eli Hanna Kopra kirjoitti...

Mitä?! Tarvii saada suullinen yhteenveto. Plus koska se on aina vielä parempi, kun siihen voisi kuulua koko kehonkieli… Voitaisiin siis nähdä.

Eikä tullut multimeediaviesti perille… En tiedä. Tein sille 2 kertaa yöllä tilaa puhelimeen. Mutta tää on niin tätä. Mä olen puhelimien ja liittyen välitilassa…

CU!

MinkkiP kirjoitti...

Himoksen vuokraamon hlökunta on siis vahvasti ehdolla Vuoden Asiakaspalvelija palkinnon saajaksi...?

Anonyymi kirjoitti...

se ei tuo suomalainen asiakaspalvelu lakkaa kyllä ikinä yllättämästä... -varsinkaan huonoudellaan.

Jotenkin niin hauska huomata että siellä on syöksytty vauhdilla uuteen vuoteen :)

-törmänen

prepe 70-luvulta kirjoitti...

Siis Himoksella retroillaan. Onko baarissakin niin, että olutta ei saa viedä pois siitä pöydästä mihin sen on tilannut?

Ansku kirjoitti...

Asiakaspalvelusta voisi keskustella parikin päivää. Yleensä Suomessa voi olettaa että kaikki ovat käyneet edes peruskoulun, mutta täällä päin törmää "asiantuntijoihin" joilta puuttuu luku- ja kirjoitustaito, puhumattakaan että tietäisivät edes mitä ko yrityksessä myydään.
Nimimerkillä VarsinkinVakuutusYhtiöOnSuosikkini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...