maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Johanna - pitkästä aikaa

En ole moneen vuoteen saanut väärään numeroon tullutta soittoa tai tekstiviestiä. Tänään iltapäivällä työkaverini numerosta kysyttiin Kukkosta, eikä sitä löytynyt koska työkaverini on Laaksola. Tästä aasinsiltana muistelin vuosia sitten tullutta tekstaria jossa laivalla suomeen saapuva mies hehkutti pikaista jälleen näkemistämme.. Kaunista ja ihanaa - mutta vain väärään numeroon. Muita ihania vääriä viestejä ei ole tullutkaan, joskaa ei tulvimalla niitä oikeitakaan.
Mutta miten hassua elämä ja ajoitus onkaan. Kaikista päivistä sitten juuri tänään myöhään illalla sain tekstiviestin: " Moi Johanna, kuis hurisee? Onko elämä hymyilevä?:) Itse olen menossat kotiin. T. A" (satunnaisille lukijoille tiedoksi etten ole johanna)
Ikuisena optimistina mietin jo mahdollisuutta salaisen ihailijan hieman kryptisempään aloitukseen mutta ryhdistäydyin, ja vastasin, että taisi tulla väärään numeroon. A pyysi vielä anteeksi ja kirjoitti puolustuksekseen saaneensa numeron pitkän aikaa sitten.. Mikäs siinä sitten.

3 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Onks tää nyt se sama "En tule salille - Janne" josta luin juuri, mikähän blogi se lie ollut? Kuitenkin, Janne kuulemma lähettelee useammallekin esim. lehdistä pongaamalleen numerolle näitä tekstiviestejä ja, eh, muodostaa kontakteja, tai ainakin yrittää :-)

Oiskohan jossain jokapojan iskuoppaassa neuvottu että kandee aina yrittää vaikka näinkin?

Norppa, Noora kirjoitti...

Zepa, todennäköisesti on! :D Ja vielä todennäköisempää on että numero oli oikea mutta kaveri muisti vain nimen väärin.. ;)

Aina, kannattaa yrittää. Kun tarpeeksi monelta kysyy, niin kyllä joku lähtee. Onkohan kukaan kertonut sitä Timo Hännikäiselle. Olen nimittäin melko varma, että jos kysyisi todella monelta, ja nyt siis tarkoitan TODELLA monelta, niin varmasti joku lähtisi.

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...