lauantaina, joulukuuta 19, 2009

Kirppiksellä Krunikassa


Olen melkeinpä tuntenut huonoa omaatuntoa, etten ole osallistunut kunnolla ostotalkoisiin mutta korjasin sen eilen tekemällä useita hankintoja. Itselleni. Samalla tuli vietettyä myös äärinmäisen hauskaa laatuaikaa ystävien kanssa.
Minkki P oli järjestänyt hienosti organisoidun muuttokirppiksen. Kirppiksen kruunasi tarjoilu, johon myös Nora oli taikonut oman herkullisen lisänsä. En ole hirveä joulupiparifani mutta näitä söin useita, samoin juustokeksit olivat aurajuustolevitteineen loistavia. En muuten nykyisin syö aurajuustoakaan mutta Norapa oli osannut annostella sitä levitteseen juuri sopivasti. Eikä kokonaisuutta yhtään huonontanut se että asiakkaalle ojennettiin kuohuviinilasi ostoksilla viihtymistä siivittämään!
Mukaan lähti pelkästään tarpeellista. mm. läppärilaukku, paljettitoppi, fleece(suomalainen tarvitsee aina), customoitu juhlapaita, mistä kiitos Tempulle, joka häikäisevällä keskittymisellä ompeli...hmm..vaon umpeen. (ja Noralle kiitos takin napin ompelemisesta) Ollapa aina ompelutaitoisia ystäviä lähellä! Kirjan kirjaa en voinut ostaa koska Ikean hyllykkö vasta odottaa lisäosiaan.
Ja mitä olisikaan kauppa ilman kaupan päällisiä? Bonuksena mukaan lähti vielä Aila Meriluodon Lasimaalaus. Kiinnostava lisä sillä Aila Meriluodon runous ei olekaan aikaisemmin tuttu, joten esikoiskokoelmasta on hyvä aloittaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se kirjahylly pitää hommata mitä pikimmiten, jotta saadaan sinne heti paljon hyvää täytettä. :) MinkkiP

Nora kirjoitti...

Kiitos jatkoista Norppasein! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...