perjantaina, joulukuuta 18, 2009

Talvi on tullut

Sain vihdoin talvitakkini ullakolta. Viime päivät meni jopa hieman sinnittelyksi ja kerroksia pukeutumisessa alkoi olla enemmän kuin kaksi. Mikäköhän siinä on, että jonkun yksinkertaisen asian suorittaminen voi kestää triplasti kauemmin kuin vastaavasti huomattavasti haastavamman asian. Takkiaan ei saa ullakolta mutta Ikeasta kylläkin kirjahyllyn(mikä oli eteiseen oikein onnistunut ja hyvä valinta)
Aamulla tulin töihin Kaivarin rantaa pitkin. Kaunista, niin kaunista. Meren pinta on saanut ohuen jääpeitteen ja valkoinen usvamainen verho leijaili taiainomaisesti sen yllä. Muutama ihminen oli pysähtynyt vielä kuvaamaan näkyä pokkarikameroidensa kanssa. Hienoa huomata, että arkikiireiden keskellä vielä nähdään luonnon kauneus, ja jopa pysähdytään tallentamaan sen vivahteet.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Aivan mahtava talvikuva!! En malta odottaa, että pääsen sinne!

Norppa, Noora kirjoitti...

Tervetuloa Sinä & The Belly! Kännykälläkin saa välillä ihan ookoo napsaisuja vaikka kyllä oli sellainen fiilis että "voi kun olisi oikea kamera mukana". Värit, taivas ja meri sekä merestä nouseva höyry oli niin mahtava, ettei tämä kuva kerro vielä puoltakaan totuutta.
Mutta hauskaa että olet tulossa, ensi vuonna nähdään!! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...