perjantaina, joulukuuta 04, 2009

Liukasta liikenteessä & välinpitämätön jaguaristi

Heti tuli talvisempi mieli kun astui rappukäytävästä ulos ja maa oli edes jonkinlaisen valkoisen peitteen kattama. Samalla maa oli myös liukastanut, ja se näkyy varmasti myös terveyskeskuksissa. Kalliossa asuessani mummoilla ja papoilla oli tapana kupsahdella alamäkeen asuntoni edessä, ja niitähän piti siinä sitten alvariinsa nostella pystyyn. Hyvä ettei sattunut mitään pahempaa.
Mutta - tulipa nähtyä jotain todella törkeää liikenteessä. Paula Koivuniemi siis ei ole ainoa, jolla on liian raskas ja hätiköivä kaasujalka. Tehtaankadulla lapsikatras oli suojatiellä ylittämässä katua, kun kulman takaa kääntyvä Jaguar vain ajaa heidän editseen pipoja ja heijastimia hipoen. Lasten kanssa tietä oli ylittämässä myös isähahmo mutta vähänpä siinä aikuinenkaan voi enää keskellä suojatietä jos auto on vain ajamassa päälle. Mitään ei sattunut mutta todella pahalta näytti. Isähahmo näytti auton perään keskisormea. Pahoin pelkään, ettei ele tavoittanut jos hyvää vauhtia taivaan rantaan kaasuttanutta Jagge-miestä. Rekisterinumeron alku oli FJC mutta valitettavast loppua en ehtinyt näkemään. Muuten olisimme käyneet liikennepoliittisen keskustelun, hänen omaksi parhaakseen.

1 kommentti:

hna eli Hanna Kopra kirjoitti...

Musta esim. Hesarin yleisönosastolle voisi kirjoittaa avoimen kirjeen: Hei sinä Jaggekuski JFK, joka ajoit Tehtaankatua 4. joulukuuta ja et tullut varoneeksi suojatietäylittäneitä lapsia…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...