keskiviikkona, joulukuuta 30, 2009

Onnea Ystävät tulevallekin vuodelle!

Nyt on hyvä aika tehdä säännölliset vuosittaiset hyvät päätökset. Ensi viikolla voit sitten alkaa kivetä päätöksilläsi tietä helvettiin kuten tavallista. ... Uusi vuosi on harmiton vuosittain instituutio, josta kellekään ei ole muuta hyötyä kuin että se toimii sekalaisten juoppojen, ystävällisten vierailujen ja humpuukipäätösten syntipukkina.
- Mark Twain, Jousimies


Kiitos vierailustasi/vierailuistasi täällä tänäkin vuonna . Kanssasi on ollut antoisaa matkustaa, nämäkin rivit olet sinä herättänyt henkiin. Toivottavasti näemmemyös ensi vuonna - sitä odotellessa - toivon meille kaikille Oikein Paljon Onnea Tulevalle Vuodelle! (muistakaa varoa liikenteessä pyöräilijöitä, näyttää selkeästi suuntamerkkiä, heittää tumpit roskikseen,venytellä, äänestää, tervehtiä ihmisiä ystävällisesti, auttaa lähimmäistä edes kerran vuodessa, pitää sukat kuivina ja nauttia rommi kuumana, kertoa mielipiteenne selkeästi mutta kohteliaasti, kirjoittaa postikortteja muutenkin kuin jouluna, nukkua tarpeeksi ja ennen kaikkea muistakaa nyt edes ensi vuonna pitää huolta itsestänne!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kyllä heittäisi tumppia roskiin. Voi tulla tulipalo. Tumpit tuhkakuppiin.

Norppa, Noora kirjoitti...

Kaipa ne voi sammuttaa ennen roskiin heittämistä? Mutta jos tuhkakuppi on saatavilla, niin heittäkää ihmeessä tumpit tuhkakuppiin, roskat roskiin ja kierrätettävät jätteet kierrätykseen.
Oman järjen käyttö on suotavaa kaikissa päivittäisissä askareissa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...