keskiviikkona, kesäkuuta 16, 2010

Mitä mielessä liikkuu

Tällä viikolla olen ehtinyt jo ihmettelemään pelkissä trikoissa kulkevia naisia, sekä aamuratikassa itseään meikkaavaa(pohjustus, ehostus, viimeistely) kanssasisarta. Olen myös kiertänyt tutkimassa puolet Espoosta(Kukkumäki, Laurinlahti, Tiistilä, Suna ja Viherlaakso) sekä saanut täysin tyhjästä idean kokeilla beatboksauksen harjoittelua. Viimeksi mainittu aiheutti lähimmäisessä rajattoman naurunpyrskähdyksen ja olikin kiinnostavaa kuinka estottomasti aikuinen pystyy naurmaan toiselle aikuiselle. Melkein jo mietin, että olisiko kuitenkin vähemmän itsetuntoa murskaavaa, yrittää edes hieman pidätellä sitä. Toisaalta, elämän yksi suurimmista iloista on saada toinen ihminen nauramaan.
Tämän lisäksi ollen myös hyvin ilahtunut, että keskustan varapuheenjohtajista 2/3 on lähestulkoon Loimaalta. Toivottavasti heillä pysyy vallankahvan lähellä kotiseutualue mielessä. Saviseudulla kaivataan nyt intohimoista ja peräänantamatonta kehittämistä.
Sofi Oksanen potkut saivat kulmakarvani nousemaan yllätyksestä. Ruokkivaa kättä ei purra mutta WSOY taisi olla pakkoraossa. Oksanen ei ole tullut tunnetuksi siloittelevista lausahduksistaan, eikä toimitusjohtajan sihteerin ja apinan rinnastaminen ainakaan parantanut yhteitä "me"-henkeä. Mutta kiinnostavaa ja uutta kustannuspuolella. Ottajia varmasti on.
Hesarin yleisönosastolla alkanut lapsia vai ei -juupas/eipäs -keskustelu herättää myös ajatuksia. Koska tulee aika jolloin voidaan antaa kaikkien kukkien kukkia ja huolehditaan omasta tontista ennen kuin alkaa huutelu naapurin puolelle?
Tästä ontuvana aasinsiltana puutarhanhoidollisiin ajatuksiin (ei Ikemäisiin). Vuoden parhaan ajan ollessa käynnissä mieli harhailee usein VilliPihalle, ja haluaisin päästä kitkemään ennen kuin koko läntti on jälkeen heinikon ja koiranputken vallassa. Ajatukseni ovatkin jo tavallaan ensi keväässä. Tänä syksynä pitää huolella istuttaa ensi keväänä kukkivat kasvit, ja tänä kesänäkin ehtii vielä kaivamaan maahan vuoripionia, päivänliljaa, jalokurjenpolvea ja muutaman pensasvadelman.
Beatboxing "alkeiskurssi"

Aleksin beatboxsausta

Kysy helposti kukista ja mehiläisistä suoraan asiantuntijoilta

ja Suomi24:ltä legginssi-päivittelyä :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...