keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

Piha-aarteita


Ullakon ja kaappien tyhjennyksen ideana ei ole suinkaan täyttää niitä mahdollisimman nopeasti uudelleen mutta minkäs teet kun omalle kotiovelle tuodaan kaiken maailman aarteita. Tänään löytyi itseasiassa maailman kaunein lasineliö, joka oli pakko saada turvaan. "Siitähän saa vaikka todella hienon tarjottimen pohjan"(lue: myydään eurolla 5 vuoden päästä kirpputorilla, koska siitä ei ole koskaan syntynyt mitään) Mutta on kestävämpää tehdä kierrätyslöytöjä kuin kantaa tarpeetonta tavaraa kotiin kaupasta. Ja tämä lasi on kaunis. Sitäpaitsi, näin eilen pätkän Huvila & Huussi ohjelmaa missä ällistynyt pariskunta katsoi kauniita tavaroita jotka olivat löytyneet heidän vintiltään tai navettarakennuksesta. Arvokasta pöytää ja kirstua oli vain säilytetty likaisena ja hylättynä. Kirstusta tuli todella kaunis; mäntysuovalla ja juuriharjalla.

3 kommenttia:

hna eli Hanna kirjoitti...

Hae noi vaunut! Jos ne toimii, niin herra mun vereni sä saat niistä enemmän kuin euron vielä viidenkin vuoden päästä.

Norppa, Noora kirjoitti...

Mä en muista nähneeni siellä mitään vaunuja mutta käyn katsomassa uudelleen :D
Sen sijaan olen katsonut useinkin tuota täysin ehjää, siistiä ja varsin mukavan näköistä nojatuolia, joka nyt on lähdössä kaatopaikalle, jos kukaan ei sitä pelasta...

Norppa, Noora kirjoitti...

Vaunut olivat vailla kaikkia pyöriä ja jäi vaan mietittymään miten huolellisemmalla hoidolla ja säilytyksestä niistäkin olisi vielä saanut melkein "rahansa takaisin" ja ainakin ekologisesti kiertokelpoiset.
Lasille kävi niin, että se pääsi kesälahjaksi Turkuun. Lahjan saaja taitaa olla yllätyslahjastaan vieläkin hämillään mutta lopussa kiitos seisoo. Siis sinä päivänä kun poikien pallo räsähtää läpi kellarin ikkunan ja varalasi onkin jo hankittuna!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...