sunnuntaina, kesäkuuta 06, 2010

Pelkkää populismia

Pari vuotta sitten keskustakansalainen voivotteli minulle miten ikävää katsottavaa oli perinteikkään työväenpuolueen alamäki.
Jos tuntisin paremmin keskustan perinteitä, voisin sanoa samaa mutta tyydyn toteamaan, että julkisuuskuva näyttää kiinnostavalta.
Puolueen kunniapuheenjohtajana on Paavo Väyrynen, äänenä euroopassa on pääministerin virasta erotettu Anneli Jäätteenmäki, johtajana itse eroava Matti Vanhanen, eikä nuorisopuolellakaan näytä lupaavammalta. Siellä oksettaa, että perussuomalaiset ovat kiinnittäneet huomiota nousseeseen valtiontukeen, samalla kun jäsenmäärä on laskenut. Keskustanuoret ovat varmasti ainut järjestö, jolla on haamujäseniä on vain yhden käden sormien verran. On kyse sitten Nivalan noutajayhdistyksestä, Laurinmäen lavatanssiliikkeestä tai Sunninmäen sinfoniafriikeistä, niin koskaan jäsenrekisterit eivät ole kunnossa. Tai voi olla, että laskijan kädessä sormiluku vaihtelee tilanteen mukaan.

2 kommenttia:

hna eli Hanna kirjoitti...

Mietin, että nyt kun olisi nk. Elämän tilaisuus olla keskustalaisten keskellä, niin pitääkin olla koko viikonloppu Helsingissä. Olisi tavallaan jännä kokea se kuhina ja sähköistynyt …mikälie, joka etenkin nyt tuntuu keskustalaisten keskuudessä kytevän. Voih, kaikkea ei voi saada.

Norppa, Noora kirjoitti...

No jos mä saisin valita deitin Keskustalaisten iltarientoihin niin kyllä sä olisit vahvoilla. Erityisesti iltadinnerillä ja siinä vaiheessa kun ministerin puheen aikana taiteltaisiin lautasliinoista hattuja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...