tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Uusi ammatti: Asuntolöytäjä

Olen ohimennen selannut kaikki omassa haarukassani olevat asunnot pääkaupunkiseudulla läpi, sekä muutaman sen ulkopuolelta. Sekä seudun, että haarukan. Olen kerännyt myös reippautta ja käynyt muutamassa asuntonäytössä. Se on yhtä mieluista kuin lehtimyyjälle puhelimeen vastaaminen. Minulla ei suinkaan ole mitään myymistä vastaan, sehän on parhaassa tapauksessa todellista palvelua ja ostajan paras apu, asuntokaupassa se vain tuntuu kohtaavan tarpeet yhtä hyvin kuin verkostomarkkinoinnissa konsanaan..
Voisin kirjoittaa tästä päiväkaupalla mutta taisin jo tilittää aiheesta pari vuotta sitten. Säästän siis mustetta pullossa ja totean, että uudelle ammatille olisi kysyntää. Nimittäin Asuntolöytäjälle.
Olen jo kolmesta välitystoimistosta kuullut, että heillä on liian paljon asiakkaita pystyäkseen auttamaan ketään henkilökohtaisesti. Tosin kaikki kolme ovat hyvin innokkaasti tarjoutuneet aivan ilmaiseksi tulemaan katsomaan nykyistä asuntoani ja tekemään siitä arviointia. Viimeiselle sanoin jo hyvin viileästi, että ongelmani on ostaminen, ei myyminen, ja nettiä osaan käyttää itsekin. Kaikkihan ehdottavat että "internetin kotivahti" voi etsiä puolestani.
Nyt tarvittaisiin asiakaspalvelijaryhmä pääkaupukiseudulle, joka kävisi läpi myytäväksi tulevia asuntoja, pitäisi yhteyttä välittäjiin ja arvioisi onko asuntojen joukossa heidän asiakastaan kiinnostavaa. Asiakas olisi siis asunnon ostaja, ei myyjä. Erityisesti tästä olisi apua meille junantuomille jotka voimme irtolaisina sijottua minne puolelle tahansa pääkaupunkia. Mutta alapa etsiä missä on Pisamäki, Lintuvaara, Marttila tai Kuitinmäki.. *huoh* Onneksi elämänsä voi käyttämällä näpyttelemällä eri katuosoitteita Reittioppaaseen..
Asunnon löytämisestä voisi aivan hyvin maksaa löytöpalkkion. Osaava ja ammattitaitoinen asunnonhankkija olisi kullanarvoinen. Sunnuntain voisi käyttää muuhunkin kuin pitkin Kehiä ajelemiseen, eikä tarvitsi vapaapäivänään kuunnella luonnotonta painelitaniaa siitä kuinka katsomasi asunto todennäköisesti myydään tunnin sisällä tai jonottaa muiden etsijöiden seassa varttia jotta pääsee omalla vuorollaan kurkkaamaan vaatekomeroon...

3 kommenttia:

hna eli Hanna kirjoitti...

Mä etsin myös personal toteuttajaa, joka toteuttaisi mun suunnitelmat. Esim. viikkaisi noi vaatteet…

Anonyymi kirjoitti...

Toimeksiantoa odotellessa... MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Tulee tänään! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...