perjantaina, tammikuuta 18, 2008

Ajoitusta

Myöhästyin ensimmäisestä bussista kahdella sekunnilla. Vaihdoin pysäkkiä. Kaksi seuraavaa bussia hujahti myös sekunneilla ohitse. Hyppäsin spåraan. Se menikin Koskelaan halleille. Jouduin taas vaihtamaan, ja neljäs bussi meni ihan sekunneilla ohi. 
Otin zeniläisen lähestymistavan. Hyvä että kaikki menevät ohi yhtenä aamuna, kuin että sama ilmiö tapahtuisi kerran päivässä viikon ajan.
Viides bussi tuli, otti minut kyytiin, ja pääsin töihin.

4 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

Joskus se vaan on niin että kaikki menee just nenän edestä varsinkin silloin kun on pikkasen kiire, mutta hyvä että pääsit töihin. Ei kumminkaan käynyt niin kuin minulle kerran? Juoksin kehä 3 bussipysäkille ja huidoin kuskille merkiksi että olisin tulossa kyytiin, mutta EI! Kuski tervehti minua iloisesti vilkuttaen ja painoi kaasua.

norppa kirjoitti...

Näinkin on käynyt mutta tässä aamussa oli myös muistettava pointti; jos lähtisi hyvinkin ajoissa, ei niin hitsaisi jos bussi tai pari hurauttaa ohitse.

Anonyymi kirjoitti...

Autolla olisit ollut jo perillä.

Pöhkö kirjoitti...

Mene takaportista sinne Hämeentien pysäkille joka on 150 metrin päässä. Siitä menee kaksi ratikkaa ja ainakin kaksi bussia joilla pääsee. Tai aja pyörällä kypärä päässä ja valot päällä hidasta mummovauhtia niin olet perillä vartissa eikä ole edes hiki.
Tai muuta Matinkylään, sinne Espooseen, ilosten ihmisten kaupunkiin. Rapsakka työ matka, bussilla tai pyörällä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...