keskiviikkona, tammikuuta 23, 2008

Kaapin paikka

Tammikuu paukkaa eteenpäin hurjaa vauhtia. Hyvä kun ehtii yhteen asiaan keskittyä, ja jo seuraava kurkistaa olan takaa. Ymmärsin yhtäkkiä että koska huomenna olen viettämässä Baywatch-yhtiökumppanini kanssa hänen toisia läksiäisiään Naisen ja Anjoviksen seurassa, en ehdi pakkaamaan viikonloppua varten. Se on siis tehtävä tänään. Tai siis perjantai aamulla. Tai siis perjantai-iltapäivällä pulssi punaisella ja henki kurkussa. Kukakohan tuo tänä vuonna mulle lammaslakanat... Ja juo menomatka siiderit(huom. vuodessa ei ole unohtunut mikään)
Alkuilta jo hujahtikin nopeasti kun piti löytää kaapin paikka. Tai paikkahan oli jo tiedossa, kaapin siirtyminen oli vain järjestettävä. Onneksi tuttu Kaappihenkilökunta riensi apuun, ja tiesi kapistuksen metkut, sekä suhtautui projektiin muutenkin hyväntahtoisesti. Osansa kunniakkaasti ja ammattiylpeydellä kantaen. Eipä silti, aaltopahvi on aivan hyvä lattiansuoja, vaikka useammankin kuukauden mutta koska sekin ajatus oli jo häivähtänyt mielessä, oli kiire toimia.
Uskomatonta miten paljon järjestelytoimenpiteitä riittää vielä varsinaisen muuton jälkeenkin mutta lohdutukseksi kuulin ystävältä, että hänen viime muuttonsa jälkeen tavaroita oli ympäri asuntoa vielä kolmen kuukaudenkin jälkeen, joten ehkä tässä kolmen viikon jälkeen voi vielä olla armollinen itselleen.
Samaan hengenvetoon oli pakko lähteä vielä minimaaliselle iltalenkille koska eilisen vajaan tunnin lenkistä jalat olivat kohtuullisen tukossa. Ja koska Tahkolle lähdetään vain ja ainoastaan urheilemaan, katsoin aiheelliseksi käydä tekemässä pienen ennalta ehkäisevän hyppelyn ennen kuin kokonaan imeydyn olympiamaisiin sporttisfääreihin.(kyllä, muistan edelleenkin ettei Kariniemi ole k-kirjain alkuinen kunta)
Toinen Kaappiehenkilökunnasta oli lähdössä Japaniaan, ja kiitokseksi osallistumisesta piti antaa hänelle tuliaispaketit mukaan. Onhan vain kohtuullista, että myös kotimaasta lähetetään paketteja reissulaisille, eikä aina toisinpäin. Kuvia odotellessa my frieds, kuvia odotellessa.. Hieman katkeruutta tuntui aiheuttavan se, että kahden muun paketin nimeen oltiin rennolla kädellä väännetty jotain puolisukkelaa mutta lähetin itsensä pakettissa luki vain virallisesti Sukunimi, Etunimi. Se nyt oli vain vahinko... olihan siinä myös voinut lukea: Kaikkien Ässä-Miesten Esikuva tms. Ensi kerralla kuvan kera.
Opin myös uuden aivan turhan ja ärsyttävän sanonnan: " Käkätintä pönttöön! " Kannatti siis tänäänkin herätä.

6 kommenttia:

Kuisma kirjoitti...

Opit tai kuulit väärin, se on joko pönttöön tai käkättimeen.

MinkkiP kirjoitti...

Muuttopäivä oli 1.12. Kamoja on yhä ympäri kämppää eikä ne kengät edelleenkään mahdu mihinkään...

norppa kirjoitti...

joojooo Kuisma, nyt vähän jengaa pienemmälle siellä, tai tulee pöpötintä känkkään!!

minkki p, muuton yhtedessä pitäisi saada vielä erillinen välivarasto, joka olisi aivan asunnon yhtydessä, tietysti maksuton ja sinne sopisi kaikki mikä ei mene minnekään muualle.. niinkuin esim. muovinen jättilakana postikorteille...

quisma kirjoitti...

Homaa siitä jostain alakerrasta pieni liikehuoneisto välivarastoksi niin voidaan alkaa pyörittää siellä kirpputoria.

Prepe kirjoitti...

Norppa. Pitääkö mun ottaa takkini hupusta karvareunus pois...mietin vaan jos Late ei oo vähään aikaan saanut niin tommoselle karvaviritykselle voi mangustien piirissä olla kysyntää...vai mikä rotta se nyt oli?

hna kirjoitti...

Muutosta vuos ja …pari kuukautta ja vain jotkut tavarat ovat löytäneet ns. Lopullisen paikkansa.

Muutos on liike…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...