torstaina, tammikuuta 03, 2008

Arjen intoa

Tänään optimoin uuden työmatkani vahingossa kun ensimmäinen bussi tuli kuin tilauksesta, samoin toinen. Töihin 12 minuutissa! Yeah!
Ennen samaan matkaan saattoi saada kulumaan 45 minuuttia, joten tunnin säästö päivässä tarkoittaa viittä tuntia viikossa..20 tuntia kuukaudessa...240 tuntia vuodessa jne..(ei, en huomannut vähentää talvi- tai kesälomaa tästä laskelmasta)
Lisää aikaa hyödyllisen Maailman menon pohtimiseen.

13 kommenttia:

MinkkiP kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! (ja uudelle työmatkalle!)

Kuisma kirjoitti...

On se vaan niin paljon mukavampi nukkua aamulla pidempään. Voi myös herää samaan aikaan kuin vanhassa osoitteessa niin jää enemmän aikaa aamuaskarteluihin(hesari, kahvi ja aamupala bassoa kuunnellessa - aiai sehän vasta herkkua onkin)

MinkkiP kirjoitti...

Mä ole vielä kertaakaan kokeillut tuota heräämistä samaan aikaan kuin vanhassa osoitteessa. Syitä saattaa olla useita: ei tule Hesaria, kahvinkeitin on yhä muuttopaketissa, jääkaappi on tyhjä enkä tiedä mikä on Basson taajuus. Ehkä jonain päivänä.

prepe kirjoitti...

Basso, basso...eikö sunkin Norppa kuuluisi jo ikäsikin puolesta kuunnella vähintään Radio Suomea (94.00 MHz).

Silti: onnea uuteen kotiin. Olen edellisessä elämässäni viettänyt aikaa siinä vastapäätä...ei. En siinä kapakassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tuon työmatkoissa säästyneen ajan voisi vaikka käyttää esimerkiksi sen naapurin savupiipun siirtämiseen. Jos ei ne itse tajua tehdä sitä....

-joge

norppa kirjoitti...

Minkki P: Kiitti! Tuutko aikasemmin tekemään ensi visiitin kuin viimeksi? Olisi myös pokkareita tarjolla.
Prepe: Siis Kuismahan tota Bassoa luukutti mutta kieltämättä, silloin kuin töissä taajuudet vielä toimi, tuli kuunneltua Aamupahveja. Ja kyllä me yritetään soittaa Iskelmääkin mutta se pitää aina lopettaa siihen kun jengi ei pysty tekemään töitä humorististen sanoitusten vuoksi. "kuka palaa kenenkin syliin ja kuka kelpaa kelle vaan" jne.
Ja Anonyymi-Joge: mä luulen että naapurit ymmärtää pian yhtä sun toista. mä en oo nyt vielä ehtinyt ottamaan koko korttelia haltuun.
nimm. lamppu kannattaa asentaa kynttilänvalossa, sen jälkeen huutaa palohälytin, josta aiheutuu hätkähdys, jonka jälkeen kuumat talit ovatkin kivasti käsillä...

MagHeavy kirjoitti...

"nimm. lamppu kannattaa asentaa kynttilänvalossa, sen jälkeen huutaa palohälytin, josta aiheutuu hätkähdys, jonka jälkeen kuumat talit ovatkin kivasti käsillä..."

Entäs se "itsellisen (väärä sana muuten) naisen Maglite", joko se on kadonnut vai miksi kynttilänvalossa?

norppa kirjoitti...

Itsellisen(täysin oikea sana tässä yhteydessä muuten) naisen sininen Maglite on...jossakin laatikossa...ja toisesta itsellisen naisen työkalusetti (miksi näitä muuten myydään) taskulampusta joka oli saatavilla, vain lähti virrat.
Täytyykin vielä palata aiheeseen seinien maalaus ja lamppujen asennus, sekä kantaminen.

MinkkiP kirjoitti...

Yritän tulla ehdottomasti aiemmin! Joko tuparipäivä on mielessä?

norppa kirjoitti...

Ihan ei oo päivämäärä vielä hahmottunut mutta mitä pikemmin, sen paremmin. Etenkin kun edellisessä paikassa ne jäi pitämättä kokonaan..
Tällä hetkellä vaan on vielä muutama kodintavara vailla lopullista sijoituspaikkaansa. Oman sävynsä antaa myös pitkin lattioita huonekalujen alle laitettu aaltopahvi. Koska lattialakan kestää kuivua totaalisesti kaksi viikkoa(!). Järkeväähän on nyt täyttää kaapit ja laatikot, jotta ne voi sitten viikon päästä taas tyhjentää kun pahvit pitää poistaa ja saada huopaa tilalle.
Mä niin nautin tällasesta puuhastelusta! ;)

hna kirjoitti...

Kuunnelkaa ihmeessä töissä myös Lähiradiota. Ohjelmatarjonta on erittäin monipuolista ja yllättävää. Vaihdellen taajuuksilla on myös Mies Ääni, josnka kun kuulette niin tiedätte paljon. Myös artikulaatiosta ja puheen sekä hengittämisen yhdistämisestä.

Jos kaipaa lomailua eikä budjettia ole, suosittelemme jotain venäjänkielisistä radiokanavista. Sitten vain jokin juoma käteen, silmät kiinni ja avot!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Pöytyältä Norpalle ja uudelle kodille!!! Mitähän se naapuri meinaa tupareista, kun maalin sutiminenkin häiritsee naapurin yöunta. Vai onkohan mulla vääränlainen käsitys tupareista.... =)
-wiki-

norppa kirjoitti...

Heiiii kiitos wiki!
mä kyllä ajattelin ensin viedä tulppaanikimpun ja huoneistokeskuksen numeron naapurille heti muuton jälkeen mutta onhan tässä joku jo asunut ennen muakin, niin katsotaan nyt miten tää yhteiselo tästä lähtee. Kunhan sovitaan ettei tupareissa sudita.
Ja teidänkin on helppo löytää tänne ensi kesän lintsimatkalla. Mä laitan osoitetta tulemaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...