maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Vuodevaatteet kierrätykseen

Pelastusarmeija kerää parhaillaan vuodevaatteita vähäosaisille.
Yksi hyvä idea on käydä niitä läpi kun suunnittelee pian lähestyvää Kevät-Siivousta. Erilaisia lakanoita, pussiliinoja ja tyynyliinoja voi kertyä vuosien aikana yllättävästi, ja myös ylimääräiset peitot ja tyynyt voi laittaa kierrätykseen. Montako pussilakanaa ja tyynyliinaa ihminen yleensä tarvitsee? Jos yhdet ovat pesussa, kun toiset ovat käytössä, pärjäisikö ihminen periaatteessa esim. kaksilla pussilakanoilla?

Sinänsä olisi mukavaa jos vähävaraisiin perheisiin voitaisiin lahjoittaa uusia peitteitä vuodevaatteineen mutta toivottavasti ihmiset kierrättävät hyväkuntoisia lakanoita ja tyynyliinoja. Niitähän kun voi yksinkertaisesti vaikka olla liikaa omiin tarpeisiin.


Pelastusarmeija aloittaa vuodevaatteiden, peitteiden ja tyynyjen keräyskampanjan.
Järjestö kerää maanantaista alkaen kuukauden ajan puhtaita vuodevaatteita, jotka toimitetaan suomalaisille apua tarvitsevilleVuodevaatekeräys järjestetään Finlaysonin myymälöissä ja jälleenmyyntipisteissä, joissa on Pelastusarmeijan keräyslaatikot. Keräys alkaa 28. tammikuuta ja kestää helmikuun 23. päivään saakka.
.

Finlaysonillehan tämä on pelkkää myynninedistämistä. Yhtiö olisi ennemmin voinut vaikka lahjoittaa uusia vuodevaatteita vähänvaraisille ja näin nostaa ekologista ja sosiaalista profiliaan mutta jos tämä kuitenkin edistää edes vähän välittämistä ja kierrättämistä niin hyvä niin.

1 kommentti:

pj kirjoitti...

voihan nuo ylimääräiset täkit ja tyynyt vaikka viedä jollekin pikku autojen korjaämolle kas kun niistäsaa hyvän alusta kun on autojen alla ja vanha täkki on hyvä suoja auton päällä niin ei tule naarmuja myös jotku auto maalamot ottavat noita vastaa tässä muutamia esimerkkejä kun ei viisi ja ilkeä viedä kierrätykseen ja kaatopaikkalle

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...