maanantaina, tammikuuta 21, 2008

Ajoo, ajoo!Tammikuun 21. päivä, ilon ja onnen vuonna 2008 - fillarilla töihin! Tuli reipas ja hyvä mieli kun sai  happea ja "Dörtti" rullaili iisisiti alamäkeä. Kypärä oli päässä, ajohanskat kädessä. Lamppukin löytyi takaa, eikä edes kaulahuivi mennyt pinnojen väliin. 
Katsotaan kun kelit kovenevat.

kuva: lance ja dörtti

2 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Millä pyörällä menit? Jotenkin olen tulkinnut, että olet hankkinut uuden? Ei se parisuhde vaihtamalla parane...Itsekin yritin eilen aloittaa fillarointikautta 2008 mutta eihän näissä ...tanan uusissa pyörissä ole kunnon venttiiliä eli vanha pumppu ei toiminut eikä bensa-aseman pumppukaan.

norppa kirjoitti...

Odotinkin koska asia tulee puheeksi. Siis mutta. Minähän olin äärettömän kiitollinen, että sain Lance Amstrongin, ja vielä innostuneempi siitä miten lujaa sillä pääsi! Vieläkin muistan hietsun kurvin jossa oli vähällä hieman mennä pitkäksi, etenkin kun tuumakoko oli jonkin verran suurempi mitä edellisessä.
No. Lance läht kerrani syksyllä lainaan Judelle, koska Juden oma pyörä oli väsähtänyt, ja Jude kuitenkin iloitsi pyörän käyttämisestä. Tämän jälkeen Lancea ei näkynytkään, ja kun Jude silmät loistaen kertoi miten lujaa Lancella pääsi, ja miten se rullasi, alkoi tuntua että ehkäpä Lance on löytänyt uuden kodin. Ja omistajan jossa myös koko luokka kohtasi.
Yritin vielä joulun aikoihin järjestää yllätystä, että Jude olisi palauttanut pyörän, ja olisin saanut roudattua sen hänen vanhemmilleen jouluksi ja siellä "uusi polkupyörä olisi jouluaattona odottanut zsiisuslapsen tavoin tallissa", mutta hienon yllätyksen sijaan jouduinkin vain laittamaan tekstarin aiheesta. Vähemmän hohdokasta mutta lopputulos on kuitenkin sama.
Lance kuitenkin pysyy lähiperheessä ja on jo ilahduttanut käsittääkseni toista uutta omistajaa. Jäämme seuraamaan (vähän hesarin NYT-liitteen tavoin) miten Lancen seikkailut jatkuvat.
Voi olla ettei parane vaihtamalla mutta tämä ainakin alkuhuuma tuo tunteen uudesta keväästä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...