perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Huippuvahvistusta Loimaalle

Jatketaan urheiluteemalla, ja tuuletaan jo valmiiksi kotimaan lentopallon ensi kautta. Siltä rintamalta kuuluu saviseudulta pelkkää hyvää, sillä Loimaan Hurrikaanit ovat saamassa riveihinsä todellista tähtiainesta. Passari Petteri Laurila on tuomassa Loimaalle maailmanluokan johtajuutta ja kokemusta. Laurila on mm. ainut suomalainen miespelaaja joka on voittanut maailman kovimman lentopalloliigan, Italian A1 -liigan, Modenan joukkueessa.
Kovatasoisen Petteri Laurilan(192 maaottelua) siirtyminen Loimaalle tuo varmasti kaivattua vahvuutta Hurrikaanien peliin mutta se mikä ilahduttaa ainakin yhtä paljon, on  syksyllä tiedossa oleva yhtä kovatasoinen kannustusretki Loimaalle. Riveissä nähtäneen mm. Minkki P:tä, Nora I:tä ja J. Laurilaa.
Laurilan perheessä muuten ei voittaminen ole kasaantunut vain toiselle osapuolelle. Viime viikonloppuna Laurilan vaimo voitti kovatasoisen Karvakroketin mestaruuden Kaivopuistossa. Kisassa käytiin vaihtelevatempoiset alkukarsinnat, joista finaaliin kevyesti selvinnyt Rva Laurila vei voiton vielä loukkaantumatta, joka kyseisenä päivänä oli enemmänkin poikkeus kuin sääntö. 
Luvassa on kiinnostava lentopallokausi ja todellinen huippuretki kotiseudulle elonkorjuun jälkeen. Tämä blogi tulee seuraamaan tiiviisti sekä Hurrikaanien että Passari Laurilan ensi kauden menestystä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun täytyy ehdottomasti liittää oheinen linkki sun blogiin:
http://www.hurrikaani.fi/
Pitäiskö mun jo ryhtyä kyselemään tilausbussien hintoja?

Anonyymi kirjoitti...

Pitäiskö jopa harkita kausareiden hankkimista?

Norppa kirjoitti...

Montako kausaria meidän pitäis varata? Mini-bussillinen? Entä asut? Megafonihan jo löytynee.
Entä kuviot? Pitääkö munkin alkaa treenata nyt sitä pöytäliukua..ehkä aluksi ensin kypärä päässä? Ehtiikö sen ripaskan tekniikan opettelemaan kesän aikana?
Late lienee itsestään selvä maskotti. Entä nimikkodrinkki?

Anonyymi kirjoitti...

Miten me ehditään suunnitella noi kaikki ennen syyskuun loppua??!!

Anonyymi kirjoitti...

Karvakroketti? Vaatii hieman taustaselvitystä, you know?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...