torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Ihana suomalainen mies!

Olen vaikuttunut! Kävin työpaikkani viereisessä olevassa kahvilassa ostamassa aamiaisleivän. Koko paikka oli täynnä aamuvirkkuja raksalaisia niinkuin monena muunakin aamuna. Panin merkille, että miehet ja naiset istuivat eri pöydissä.
Kun astuin ulos, toinen terassilla paikkaa hakeneista haalaripukuisista miehistä seisahtui, tuijotti hetkisen ja tervehti minua kohteliaasti ottamalla kypärän pois päästään ja kumartamalla! Ällistyneenä repesin lämpimään hyvmyyn (toivottavasti se ei näyttänyt idioottimaiselta virneeltä), ja ilahduin suuresti. Kuinka huomaavaista ja kohteliasta! Olen todella vaikuttunut.
Viimeksi herramies on tervehtinyt minua hattua nostamalla kahdeksan vuotta sitten. Kyllä, nämä asiat jäävät mieleen, ja on ihastuttavaa huomata, etteivät kauniit eleet ole sittenkään kuolleet.

3 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Hatut on niin out! Moni suomalainen mies on niin muotitietoinen ettei käytä hattua ja sen takia ei voi sitä mimmeille nostellakaan.

Prepe kirjoitti...

Voi v....! Oikeesti: mä laitoin vain yhden kommentin ja se tuli taas kahteen kertaan!?! Eikä ollut kyse edes Guzenina-Richardssonista!

norppa kirjoitti...

Eräs tapa viestiä, ja korostaa asiaansa on toisto; tyyliin "venäjä, venäjä, venäjä" - mutta menkööt nyt tällä kertaa tämäkin it-bugien piikkiin.
Mutta kyllä mä satsaisin suomalaisena muotitietoisena miehenä pieniin eleisiin, ja sen jälkeen vain ällistelisin niiden vaikutusta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...