perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Onnea uudelle puheenjohtajalle!

Olen tyytyväinen. En kiellä, ettenkö olisi voinut itse valita toisin mutta nyt on äänestetty, ja eniten ääniä saanut on voittanut. On hienoa, että  SDP:n johtajaksi nousee tuore, sivistyksen voimaan uskova, nuori nainen. Urpilainen ei ole ollut pelkästään nuoremman polven ja naisten johtajaehdokas. Tukea on tullut myös "kaiken nähneiltä" konkareilta. Ikä ja sukupuoli eivät saa olla valinnoissa määräävät tekijät. Eivät myöskään este. 
Muutosta eniten janoavielle tämä on vastaus rukouksiin. Jos on aiemmin valitettu demarien olevan seisahtunut, ukkoontunut eläkeläispuolue, on nyt mahdollisuus näyttää mihin parhaimmillaan puoluejohdon uusimisella ja uusiutumisella voidaan päästä, etenkin jos kenttä, sekä puolueen muu johto tekee parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen.
Kaikki kortit ovat kädessä.

5 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Guzenina-Richardson olis ollut kyllä paremman näköinen...

prepe kirjoitti...

Guzenina-Richardson olis ollut kyllä paremman näköinen...

hna kirjoitti...

Jooooo… Toi Prepe taitaa olla aika vahvasti sitä mieltä, että Maria Guzenina-Richardson olis ollut paremman näköinen…

Mari-Johanna kirjoitti...

Hienoa, että demareille valittiin nuori nainen puheenjohtajaksi! Ei sillä, että se nyt yksin autuaaksi tekisi (kuten sanoit ikä ja sukupuoli eivät saa olla määräävä tekijä), mutta onhan se joka tapauksessa piristävää tässä Suomen politiikan äijäkerhossa ja ukkoontuneissa demareissa :) Nähtäväksi sitten tietysti jää, miten Urpilainen saa puoluetta uudistettua vai saako.

norppa kirjoitti...

Prepe, mukavaa että demarinaisista edes joku miellyttää. Filatovista taisi olla kovinkin erilainen mielipide. Toivotaan, että Maria pysyy pitkään kuvioissa, eikä tarvitse pelätä Saareloita eiku Karpeloita. Ja tulihan siitä vpj - joten ulkoistakin kohennusta kaivanneet ovat saaneet balsamia haavoilleen.

Mari-Johanna, nimenomaan, tästä tulee kiinnostavaa. Hyvä malli nuorille naisille siihen että voi itse osallistua, eikä vain aina käydä äänestämässä miestä. (missä siinäkään ei tietenkään välttämättä ole mitään vikaa mutta opitut tavat tiukassa)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...