lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

As(i)aa Ateneumissa

Tuli sitten sekin tehtyä. Räppikeikalla Ateneumissa. Arvokas taidemuseomme on astunut lähemmäksi urbaaneja musiikinharrastajia ja viisaasti kerännyt kasaan perjantaisin Maa ilman kannelta -rytmimusiikin klubisarjan.
Perjantaina klubisarjan aloitti Asa ja matti p. Ihan hyvä veto ja kiinnostava kokemus. Ei se nyt niiiin kaukana Kalevalasta ollut, jos pitkän aasinsillan kautta hakee yhteyttä suomalaiseen runonlausuntaan ja Ateneumin päänäyttelyyn. Asahan sai viime marraskuussa Teosto-palkinnon ja on tuottelias sanoittaja. Tuntui hyvältä kuulla suomen kielistä värikästä taivuttelua. Välillä sanat tulivat suusta sitä vauhtia että siinä jäisi toiseksi jo itä-helsinkiläinen kiukkuinen muijakin sunnuntaiaamulla.
Outoa sen sijaan oli istua pienessä salissa tuoleissa kun yleisesti kyseinen musiikkigenre kuitenkin kannustaa liikkumiseen ja itsensä ilmaisuun. Siellä täällä saattoikin pongata päitä, jotka heiluivat kuin kovemmassakin hevikonsertissa.
Seuraavina perjantaina luvassa on mm. Ismo Alankoa, Emma Salokoskea, JiiKarjalaista ja Tuomoa.

Asan Vaaranmaa
Asa: Sanat ei tehny tätä lauluu
ja bonuksena pläjäys jota pari vuotta
sitten tuli kuultua enemmän kuin laki sallii:
StigDog: Häsleri

4 kommenttia:

kuisma kirjoitti...

Oli kyllä hyvä keikka Asalta. Sanoja vaan alkoi tulvimaan suusta kun herra pisti menemään pientä riimittelyä. Jossain vaiheessa herra taisi jopa mainita että 2 sekkaa menny ja tuntui että siinä vaiheessa oli tullut jo ainakin 1 A4 sivullinen tekstiä. Hyvä pläjäys ainut mikä jäi harmittamaan niin ei tullut ostettua sitä karhun keskiketterää keikan ajaksi. Mutta hemmetin hyvä fiilis jäi illasta ja kiitos muille osallistujille myös oli hauskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei ole niin noloa kuin suomalaisten whiggereiden "räppi"-"musiikki". No ehkä Kataisen Fantastista-puhetta lukuunottamatta.

Norppa, Noora kirjoitti...

Enpä tiedä, kyllä mä pystyn keksimään melko pitkän listan muitakin noloja, ja nolompia, asioita, mutta hemmetin taitavasti muutamat noista meidän valkoisistakin pojista osaa käyttää omaa äidinkieltään, ja siitä pointsit.

KUISMA kirjoitti...

No ei muu^ta ku ite vaan räpäämään (tai voit vaan muuten vaan lausua yhteiskunnalle tärkeitä asioita) jos siltä tuntuu et ei se oo mitään. Kerro ihmeessä paikka niin tulen kuuntelemaan innolla mitä siellä oikein suolletaan jos suolletaan mitään asiaaa PAPAPAPAPAAAAA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...