maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Tavarat kiertoon ja paperit mappiin

Vapaapäivä on sujunut tehokkaasti mutta hieman tylsähkösti. Tosin ilahdutti, että sain vihdoin kolmen ystäväni tekemät taideteokset kehystettäväksi. Hinnan kuullessani jouduin kylläkin valitettavasti kysymään olisiko edullisempaa vaihtoehtoa mutta ammattilainen kieltäytyi tekemästä. Mitäs siinä sitten, se joka osaa, päättää. Olimme eri mieltä myös lasista. En ole itsekään himmeän lasin ystävä mutta pienessä kodissa on vaikea saada kuvaa seinälle niin etteikö valo ikkunasta, tai valaisimet heijastaisi ikävästi. Taulusta olisi kiva saada selvää muustakin osasta kuin kehyksestä.
Kehystysprojektin lisäksi sain tyhjennettyä kaappeja&komeroa, ja vietyä tavarat kierrätykseen. Alkuperäisenä ajatuksena oli kyllä varata kirpputoripaikka mutta nähdessäni Mäkelänkadun Emmauksen, kävin lahjoittamassa kiertoon päässeet tavarat ja vaatteet heille. Emmaus ilahdutti muutenkin siistillä yleisilmeellään ja ystävällisyydellään. Emmausta voi suositella hyvänä kierrätyspaikka -vaihtoehtona niille jotka vierastavat uskonnollistaustaisia apujärjestöjä.
Samaan syssyyn mapitin epämääräiseksi pinoksi muodostuneita papereita ja sainpa jouluna tulleet lasten valokuvatkin albumiin. Kotona mapituksesta tulee himmeä olo. Vähän niin kuin "mikä mua vaivaa"? Mutta hyvähän se on että on edes yritystä kaaoksen hallintaan. Tähän liittyen ostin muutaman valokuva-albuminkin. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen. Valikoima ei tunnu olevan kummoinenkaan tällä hetkellä kaupoissa. Tilanne ei kyllä parilla albumilla helpotu, niin monet kuvat on jääneet kansion väliin laittamatta. Ilmeisesti sitä sateista kesäpäivää jolloin laitetaan kuvat albumiin, ei ole vain tullut..

5 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Lasten valokuvat... saankohan ikänä ne järjestykseen.

Norppa, Noora kirjoitti...

Hannele, tee niin kuin minä tänään.;aloita uusimmista ja etene siitä sitten käänteisessä järjestyksessä. Totesin että työmaa on liian suuri siihen että alottaisi vanhemmasta ja etenisi järjestyksessä tähänpäivään - etenkin kun joku tonttu on mennyt arkistoimaan kuvia vähän sinne sun tänne. Vaikka vuoden -98 kuvat ovat vielä "jossain", niin ainakin vuoden -09 kuvat tulevat albumiin. :)

hna eli Hanna Kopra kirjoitti...

Hyvä ajatus, kuten maisa DeeeVeeeDeellä sanotaan. Me niiiiin viedäänkin Emmaukseen tavaraa! Kunhan ensin saisi jotain tyhjennettyä…

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä ihmeen lasten valokuvat?! MinkkiP

Norppa, Noora kirjoitti...

Tiäkkö Minkki P, jos mä olisin vähääkään..hmm..normaalimpi, mä tekisin lapsen ihan vaan siitä ilosta, että saatais sulle täydellinen Kummilapsi ja sille täydellinen Kummitäti. :) :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...