tiistaina, joulukuuta 29, 2009

Jos ei viime tinkaa olisi..

..mikään ei koskaan valmistuisi. Kaksi hienoa miestä pulttasi eteisen seinääni hyllykön. Siihen meni noin vartti. Samaan syssyyn vaihdettiin vielä joulukuulumiset ja isyysloma-skeenariot. Itse hyllykön ostamiseen taisi mennä puolituntia(jos ei nyt lasketa sitä lukon jäätymistä ikean pihalla). Koko prosessiin puolestaan melkein pari vuotta.
Nyt kun sitten olen lähdössä muutamaksi kuukaudeksi solidaarisuus/järkevyys-evakkoon, tuli kiire. Hyllykköä eteiseen ja siinähän se nyt on. Kiitos Kuismalle ja Sihvelille! On muuten hienoa saada apua kun sitä tarvitsee. Ei tarvinnut soitaa aviomies-palveluun. (olisiko yrittäjä voinut tsempata yhtään yrityksensä nimen keksimen kanssa)

9 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

"Nyt kun sitten olen lähdössä muutamaksi kuukaudeksi solidaarisuus/järkevyys-evakkoon" Kauanko sitä sushia tänään oikein syödään...?

Norppa kirjoitti...

Ei kannata hirveästi panostaa aamiaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on muuten ihana lampunvarjostin tuossa toisessa kuvassa. Mistä olet sen hankkinut?

norppa kirjoitti...

Kiitos anonyymi, se on itseasiassa niinkin eksoottisesta paikkaa kuin Hemtexistä parin vuoden takaa. Sattumalöytö joka on tuottanut iloa. :)

Hanna Kopra kirjoitti...

Olekste muuttamassa Loimalle?!?!

mauis kirjoitti...

heiheihei! mistä tuo hylly on? ..nimimerkillä etsii moista keittiöönsä... :)

Norppa kirjoitti...

Hei Mama,
hyllykkö on Ikean Billy hyllykköä. :)

mauis kirjoitti...

ooh, niinkin eksoottista kun billyä :) hienoa! eli helppo hankinta jos tohon keittiöön sattuu sopimaan. kiitos tiedosta!

Norppa kirjoitti...

mama, joskus yksinkertaisimmat vaihtoehdot ovat niitä parhaimpia ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...