torstaina, helmikuuta 08, 2007

Hämmentävä lukijakartoitus - jeee!

Pieni pysähdys tähän kohtaan(ns räpäytystauko) ja SUPERTERKUT kaikille tämän blogin kahlaajille ja kommentoijille. Kaiken alkaessa huonosta vitsistä(tämä linja on pidetty) en ajatellutkaan, että tästä kehkeytyisi näinkin sekaisen hauska kokoelma osallistumisia.

Jos yhtään lohduttaa, et ole täällä yksin. Et siis ole ainut jonka arvostelukyvyssä hieman heittää vaan, Googlen "sinne päin" kävijämittari kertoo Norppa-blogista seuraavaa:
päivittäinen kävijämäärä esim. tällä pakkasta huurruttavalla viikolla on noin 55 henkeä, ja kaikkineen klikkauksia on n. tuplat. Viikonloppuisin (kun on muutakin tekemistä) kävijämäärä laskeekin hieman yli pariinkymmeneen.
Ja maantieteellisyys! Suurin osa piipahtelijoista(67%) on Helsingistä. Mutta, yllis, yllis - kunnostautuneita ovat olleet myös Stockholm, Lund ja Mariehamn! Tällä viikolla useampi klikkaus on tullut Porista, Oulusta ja Loimaalta (terkkuja äiskälle - muistathan että kaikki tyhmät kohdat ovat todella sepitettyjä). Myös USA:n San Leandrosta on useampi klikkaus, josta epäilen bloggeriksi Ann-Maryä joka jätti taakseen Leppävaaran ja syöksyi huimiin seikkailuihin opintojen pariin!
Viime vuonna Minkki P sai parhaimman blogin lukijan palkinnon koska innokkaita lukuviestejä tuli heti alusta alkaen, ja joulun tietämillä tuohtunut sähköpostiviesti siitä että blogin päivittäminen oli jäänyt kuulemma aivan liian vähäiselle. Hna ja Maikkis ovat myös olleet aktiivisia kommentoijia,ja Isku on tarkkaan seurannut blogin elämää. Myös oko-boysit hyppäsivät kelkkaan kiitettävää vauhtia. Listoilta kommentoijista löytyy myös vanhoja artic-tuttuja Miihkis, Ruis-Konsta ja Annette. Ja kuulemma myös kauppaopiston upeat naiset P ja W jaksavat käydä ihmettelemässä Loimaannorpan epämääräisiä kommentteja. Unohtamatta etu-töölöä tai djgaylordin4000 sivustoa, jonka kautta myös uusia piipahtelijoita on päätynyt tälle foorumille.
Järjettömän hauskaa, että osallistutte! Mä lupaan yleistää vielä enemmän, käyttää logiikkaa vielä vähemmän ja esittää kommenttini entistäkin subjektiivisemmin!
Tähän loppuun nimenhuuto? Klikatkaa commentsia ja kirjoittakaa nimenne/nimmerkkinne ja "hep!" ;) (kyllä, jussi voi kirjoitta anonoymus)

15 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Hep hep!! täällähän minä, lähes päivittäin :)

hna kirjoitti...

HEEEEEEEE …EP!
Ja Anskulle terkkuja!

Minkki P kirjoitti...

Hep hep hep

Prepe kirjoitti...

Hep!

Mihin on maailma menossa jos päätoimittaja ohjeistaa kommenttien antamisessa ja mitä se kertoo kommenttien antajista, että me kaikki tähän suostumme...?

Kommenttipäällikkö kirjoitti...

Tää on vaan mediakorttia varten luotettava lukijaseurantatutkimus, ja osoitus siitä että teistä välitetään ja teidät koetaan tärkeiksi.

Elkki kirjoitti...

Niin ja kyl määäääki joskus kommentoin täällä...ainakin nyt!
(kun pakotetaan...:))

miika kirjoitti...

Hep!

...eihän minulla muutakaan elämää ole.

Etu -. Töölö kirjoitti...

Tarviiko mehuuuu?

isaP? kirjoitti...

siiiiiiiis yllätys ! haukka?

Anonyymi kirjoitti...

mää ole iha klapil päähä lyäty? kui tämmötti voi oikke lainganga?

fogues kirjoitti...

no niin, siinä se sitten on. ettei sekotu näiden anonyymikkojen kanssa. prkl... edes netissä ei saa olla enää rauhassa. sun identiteetti viedään heti.

Jarno kirjoitti...

Kyllähän minäkin täällä piipahtelen, ilman käskemistäkin ;)

Nora kirjoitti...

hephep! (Minkki P:n sivuilta johdettuna...)

R-A kirjoitti...

Hep, hep! Säännöllisesti tulee luettua :)

maikki kirjoitti...

Ilmoittaudun lukijaksi.

Seurantatutkimusta varten henkilötiedot: 33 vuotias, nainen, pääkaupunkiseutu, harrastukset: runoilu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...