maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Late check out Helsingissä

Lauantaina vietettiin Maikkiksen kanssa 2 -vuotisvuosipäivää. Kaikki muutkin vanhat parit kuulemma viettävät juhla/vuosipäiviään, käyvät syömässä ja kertovat mitä ihanuuksia ovat tehneet niin hyvänen aika - kyllähän mekin. Hotellihuone keskustasta ja shampanjaa kylmästä.

Kaikki sujui niiiiin meidän tapaan. Kolme tuntia myöhässä hotlalle, kehutaan respatytön kynsiä, saadaan huono paremmalla näköalalla, piipahdus kaupungilla, myyjätyttöjen kiusaamista kiusallisilla "onks teillä mitään kivaa vuosilahjaa meille" -kysymyksillä ja takas hotlalle rentoutumaan. Säästeliäs ja omassa kotikaupungissaan hotelliviikonloppua viettävä juhlija ostaa tietysti juhlavat huikopalat lähimarketin herkkutiskiltä.
Ja ihanan aamiaisen ja vielä ihanamman tosi laaate check outin jälkeen oli ihana lähteä kotiin ilman parin tunnin juna- tai keikuttavaa lauttamatkaa. Kyllä Helsingissä kelpaa.


PS. Näiden vaalien paras vaalilehti on saatu painoon.
Huh! Henkilökohtaisia oma kappaleita voi tilata multa nimikirjoituksella
varustettuna. Max 10 kpl/tilaaja.

Tänään Osku Vihreiden paneelissa Waynes Coffeessa Sanomatalossa alk. klo 17.00.

3 kommenttia:

hna kirjoitti...

Siis onnee vielä kerran, en gång till!

Ja malttakaa nyt ihmiset vielä hetki ton lehden kanssa. Siis ei kauaa, mutta hetki.

Ja vaikka niitä olisikin tilannut Norpan nimmarilla, niin jos joku sellaista tarjoo, niin ei saa kyllä kieltäytyäkään.

maikki kirjoitti...

Ihanainen, sä olit niin reipas, kun mainitsit niistä kynsistä ja vuosipäivästä respatytölle ja saatiin se "huono paremmalla näköalalla". Se oli kyllä tosi hyvä, harvemmin näkee Lintsin vuoristoradan ja Rautatieaseman jääkentän yhdellä silmäyksellä. Jos olisin mustasukkaista tyyppiä melkeen väittäisin, että flirttailit sen respan kanssa. Mut kun olet/ollaan kosmopoliitteja, niin viehkeä sananvaihto tiskillä kuin tiskillä kuuluu enempiniinku asiaan.

Suosittelen lämpimästi hotelliviikonloppua kotikaupungissa ihan kaikille pareille, se avartaa. Meilläkin oli huoneessamme hyviä keskusteluja mm. siitä kuinka naisen tulee pitää huolta itsestään ja antaa eiku ottaa eiku saada säännöllisesti niin pysyy kunnossa.

-maikki "jo vuodesta 2005"

Anonyymi kirjoitti...

koska video "vuotaa" nettiin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...