torstaina, helmikuuta 22, 2007

Jatkuuko miehen kriisi?

Suomalaisen miehen kriisistä on odotettu lisäkommentteja, ja koska viikko on ollut hieman muka-kiireinen niin lupaan että syvennymme tähän yhdessä paremmin ensi viikolla. Mutta kiitos palautteen, haluan lyhyesti sivuta tätä kiinnostavaa ilmiötä. Tuntuu että aihe on nyt pinnalla ja siihen kaivataan analyyttistä ja hyvinkin objektiivista näkökantaa.

Ensimmäiset kommentit kirjoitukseeni suomalaisen miehen kriisistä olivat:

- onko toi yhden naisen mielipide vai yleinen
- onko sitten ihme että mies on etäinen
- ei mua nuo urat ja muut haittaa mut joku tolkku pitäis olla
- miksei nainen ole kriisissä

No on kai turha sanoa, että kyse on tietysti yleisestä mielipiteestä. Kuka nyt haluaisi tai jaksaisi lukea yhden naisen subjektiivista tilitystä. Tämän blogin mielikuvitukselliset kirjoitukset edustavat vain ja ainoastaan yleistä mielipidettä.
Ei ole ihme että mies on etäinen. Kriisissä oleva ihminen usein on. Itsensä hukanneena on hyvin vaikea lähestyä toista ihmistä, olla avoin ja lämmin jos yhteys itseensä on kadonnut.
Se on hyvä ettei naisen ura ala nappaamaan päästä. Mutta olen samaa mieltä joku tolkku pitäisi olla.
Naisen kriisi meni jo. Mutta jos tätä menoa jatkuu vielä kauan niin eiköhän se sieltä vielä menneisyydestä saada kaivamalla esiin.

Mutta annetaanpa nyt tilaa muillekin sanoa sananen. Kuten oheiselle puheenvuorolle.

5 kommenttia:

hna kirjoitti...

Siis mä jo pienenä huomasin tän. Miehen kriisin.

Kaikki lopetti dokaamisen, alkoi kiinnittää huomiota rasvaiseen euokaan (kun errät eivät saaneet luovuttaa plasmaa Veripalvelussa, kun se suorastaa "kiehui" rasvaisuudestaan), halusivat viedä lapsiaan joka viikonloppu uimaan ja haahuilemaan, tekivät kotona spagettia, käskivät syömään enemmän hedelmiä ja vihanneksia ja maksoivat tyttärien kampaajat Spacen Ramilla (jonka eräänkin isä tyttärelleen valitsi kampaajaksi).

Tätä on salakavalasti jatkunut JO VUOSIA!

Prepe kirjoitti...

Sen verran provosoiva otsikko, että pakko kommentoida. Kyllähän sitä suomalainen mies tuntee itsensä nykyään niin heikoksi. Matti Vanhasta han pidetään Suomen seksikkäimpänä miehenä! Sitten kun yrität käyttää Matin -niksejä ja tarjoat romanttisen illanvieton risusavotassa, niin heti ollaan suu mutrussa....ja sitten on tää arjen stressi, mutta onneksi siihen on keksitty ratkaisu:

http://bubblare.fi/joka_kodin_panomies/

JAG74 kirjoitti...

Keskisuomenmiehen risukasaan pilkistelee aurinko. Välillä toinenkin suunta :D ...mutta kriisi on selkeä aihe silti suomalaisen miehen elossa... on syytä jatkaa aiheen tutkimista!!

norppa kirjoitti...

Ei hätää. Nyt jo on selvitetty kaksi ilmiöön vaikuttanutta tekijää. Toinen on Sekä-että Nainen, joka on osaltaan vahvasti ollut vaikuttamassa miehen kriisiin, ja toinen on Timo T.A. Mikkonen, jonka arvioidaan tuoneen miehen kriisin suomeen.

hna kirjoitti...

Emmekä saa unohtaa Hannu Karpoa. Miksi kaikki unohtaa Hannu Karpon?! Miksei ketään KIINNOSTA!?! Mikä teitä ihmiset vaivaa?! Hannu Karpo - pienten hannujen... eikun ihmisten puolesta, karvahattu syvällä...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...