sunnuntaina, helmikuuta 18, 2007

Perheviikonlopusta

Ihmisten pitäisi viettää enemmän aikaa eri-ikäisten ihmisten kanssa. Tai ystävystyä eri-ikäisten kanssa. Se on niin virkistävää, ja pitää hereillä!
Olemme Maikkiksen kanssa "henkisesti adoptoineet" lapsen(10 v). Tänä viikonloppuna oli perheviikonlopun vuoro. No heiii, kaikki muutkin viettää aina perheviikonloppua. Nyt oli meidän vuoro. Lapsi tuli lauantaina kahdelta ja lähti tänä aamuna. Olisi se kauemminkin voinut olla.
Käytiin shoppailemassa(yllättävän uuvuttavaa kun pitää katsoa joka hylly ja joka ikinen tavara hyllyllä), lintisllä talviriehassa ja intialaisessa syömässä(lapsi sanoi ettei kannata varmaan tuoda lapsia sellaseen paikkaan). Leffaksi valittiin Little Miss Sunshine. Lapsi olisi halunnut nähdä amerikkalaista hapatusta. Ei käynyt. Voi katsoa sitä sitten täysi-ikäisenä.
Hyvä leffa. Kaikkien mielestä. Mutta mitä sanot lapselle kun lapsi vakavana kysyy että "miten sinun mielestäsi loppu oli onnellinen"? (kun kaikille oli tragikoomisesti käynyt huonosti)
Netistäkin tuli suosittu ohjelmanumero. Paitsi että Jaken piti tulla ottamaan palomuuri pois koneelta jotta pääsi Habboon, ja nyt ihan uusin huippusuosittu saitti on Stardolls! Siis eiiiiiikä
mikä saitti! Musta tuntuu että nyt on puettu kaikki maailman julkkiset kaikkiin mahdollisiin asuihin..(ei, niitä alusvaatteita ei saa riisuttua)
Maanantain viisaus loimaan lapselta: Riita luo sopua.

6 kommenttia:

Minkki P kirjoitti...

Little Miss Sunshine on tosiaan nähty ja se oli hyvä elokuva. Ymmärrän tosin hyvin, jos se ei kolahtanut 10-vuotiaaseen...

minkki n kirjoitti...

Kyllä se kolahti. Tyttö on erittäin älykäs, suvustaan huolimatta. Mutta parissa kohdassa vain tuli häivähdyksellisesti mieleen, että "eeeh..tultiinkohan sittenkään oikeeseen "komediaan"..."

Minkki P kirjoitti...

Toisaalta sen kolahduksen ymmärtää jos leffaa kuvataan tekstillä: "Itsemurhayritys, huumeet ja perheen sisäiset kommunikaatio-ongelmat pääsevät lämminhenkisen käsittelyn kohteiksi amerikkalaisittain pienen budjetin tie-elokuvassa". Komedian sijasta olisi ehkö mainostajien ollut syytä käyttää termiä "musta komedia".

prepe kirjoitti...

Loimaalainen: mukava kuulla että teille on tullut perheenlisäystä. Ja kyllä: loimaalainen kirjoitetaan isolla alkukirjaimella kun se aloittaa virkkeen. Ja Ahomaa kirjoitetaan aina isolla vaikka onkin niin vitun pientä...ainakin toistaiseksi.

Olen itsekin nähnyt kyseisen elokuvan. Seurani ei ollut aivan yhtä kypsää kuin sinulla, mutta kuitenkin ihan tarpeeksi kypsää.

Katsoithan MOT:n viikko sitten: Loimaan suurin työnantaja Domus -ikkunat tai-mikä-se-nyt-oli osoittautui kapitalistiseksi riistoporvariyritykseksi joka kusettaa espoolaisia pienviljelijöitä. Onko tämä nyt sitä aitoa loimaalaisuutta?

hna kirjoitti...

Voin vastata loimaalaisen puolesta: ei katsonut ja ei varmastikaan ole. Mutta Lapsen kanssa(kin) eilen todettiin, että erittäin ikävä tapaus. Tuo Domuksen ikkuna juttu. Suorastaan traaginen.

Lapsi oli mitä miellyttävin tuttavuus. Olen nyt tavannut peräti kaksi (ja kaksi eri ikäistä) miellyttävää tyttölasta. Molemmat reippaita ja ihan oikeaa seuraa. Siis lähiaikoina. Toivoa siis on, nuorisossakin.

Tämän lapsen kanssa tiesimme myös eniten tumman teen ja maidon yhteisvaikutuksesta, kunnes loimaalainen kävi netissä. Nyt hän tietänee meitä enemmän.

Lapselle paljon terveisiä! Toivottavasti viimeistään kesälomalla taas tavataan.

maikki kirjoitti...

Katsoa maailmaa lapsen silmin, kyllä se avartaa, ihan totta. Ja miten herkässä on lapsen innostus, sen kun voisi säilyttää aina. Kuinka lämmittikään adoptionaisten mieltä, kun tarkkaavainen kymmenvuotias kehui älyä ja ulkonäköä (paitsi että piilarit ja napakoru on ällöjä ja musiikki kamalaa). Lisää perheviikonloppuja ja ens kerralla kaveri mukaan kans!

ps. vaikka lapset on ihania ja antaa paljon (sisältöä elämään) niin ne ottavat myös osansa, vieläkin väsyttää...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...