lauantaina, helmikuuta 17, 2007

Lauantaiseurana Jykä

Hannu Lehtilän Lauantaiseura on ihana ohjelma. Pulssi laskee ainakin 10 lyöntiä minuutissa kun Lehtilä matalalla äänellä artikuloi asiallisia kysymyksiään.
Tänä lauantaina vieraana oli Jyrki K, puoluejohtaja. Piti oikein keskittyä ajan kanssa katsomaan että mitä Jyrkissä on tai ei ole. Jykänkin ääni tuntui madaltuvan asteen Lehtilän haastattelussa mutta kun avasi silmät ja katsoi innokasta, koulupoikamaista hahmoa, jolla on koko ajan kasvoillaan hieman liian tsemmpimäinen smaili...Teki mieli huokaista. Voi Jykä..balettikoulustako tuo ryhti jäi.. Mutta koska itse olen sitä mieltä, että jos ei ole mistään muuta kommentoitavaa kuin ulkonäöstä, kannattaa jättää kommentoimatta kokonaan, joten ryhdistäydyn ja keskityn sisältöön..
Katainen kertoo pikku vanhasti, että ihmisten kuunteleminen on ollut opettavaista. Jeee! Hyvä Jykä, sä oot niin oikeella tiellä. Ja hienoa että sanoit että ette välitä vaikka teitä on pilkattu. Koulukiusatun rooli aikuisena puoluejohtajana saa sinut tosin kuullostamaan hieman marttyyrinillittäjältä. Jatka nyt vain reippaasti opettavaista kierrosta, äläkä välitä! Jos et myöskään aina mainitsisi listaa siitä minkä ikäisenä olet minkäkin tehtävän vastaanottanut niin ehkä se ei niinkään korostuisi... Jyrki, oikeesti - sä oot ihan aikuinen jo.
VAI - nyt heräsi pieni pelko, onko niin että sinäkin olet hieman kriisissä? Mahdatko sittenkin kärsiä kahden kärjen taktiikasta ja pelätä että tässä on taas välivaalit meneillään... Onko oma roolisi sittenkin jäämässä jalkoihin, ja onko oma äänesi jäänyt kuulumattomiin..
Huolestuin myös kuin sanoit ettei sinulla ole mielipidettä mieluisimmasta hallistuskokoonpanosta(laitanko meiliä?) tai että mielestäsi Sauli Niinistä pelasti Suomen. (sauli niinistö pelasti suomen???)
Haluat että tehdään arvovalintoja, haluat että työtön ottaa työtä vastaan mutta et kyllä kertonut että mistä sille työttömälle saadaan se työ jonka voi ottaa vastaan..

..sivistys, suvaitsevaisuus, välittäminen..hmm..jykä, voisiko tuota järjestystä muuttaa?

4 kommenttia:

JAG kirjoitti...

Joku Katainen - who cares!? Mutta missä on suomalaisen miehen kohtalo taas... Hän on ihan pulassa jo, ellei romuna. Pahimmillaan voi käydä jopa näin kehnosti, jollei ketään kiinnosta:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200702170182535_uu.shtml

Toivotaan kuitenkin ettei!!! :D

JAG kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/
200702170182535_uu.shtml

...linkki bugitti

Anonyymi kirjoitti...

Lasse Mårtenson sen jo tiesi: "Kaikki paitsi nais-demarius on turhaa"

todella nimetön kirjoitti...

helppohan se on sieltä nimettömänä huudella ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...