torstaina, helmikuuta 22, 2007

SSK writes again

SSK/SKK juhlisti eilen montaa asiaa. Hnnan ja jaken naikkuun menemistä, andun ja cajen uutta kotia ja juden uutta työpaikkaa. Oli siis todellakin syytä ottaa kynä käteen!
Kirjoituspiirillemme on ainainen haaste saada tilanne rauhoittumaan kirjoittamisen asteelle, saada se sen jälkeen vielä pysymään siinä, ja täysin mahdoton tehtävä on yrittää muistaa illan jälkeen kaikki parhaimmat epäloogisen lohkaisu. Se lipas vain on pohjaton. (olikohan se jude joka kysy hnnalta että "tuliks se jo" -ja lapsen syntymään on vielä useampi viikko aikaa..)
Ja hyvin tyypillistä - kukat jotka hnna sai kotiin vietäväksi..oli taas pakko jättää tänne. Mä olisin ymmärtänyt jos ne olisi ensin avattu, ja vasta sitten tyrmätty.
Etenkin kun Kukkakauppias katsoi minua, miten se nyt sanoisi - ei niin lennokkaasti -kun yritin kuvailla, että yhdistelmän ei tarvitse olla niin..perinteinen...saaja henkilö kun on persoonallinen ja osaa arvostaa(tavallaan) erikoisiakin ratkaisuja. Kauppiaan ehdotukset liikkuivat kuitenkin näillä perinteisillä linjoilla, joten jouduin tekemään yhdistelmävalinnan itse. Kauppias ei suostunut kuvattavaksi kimpun kanssa.
Mutta hnna toi hääkarkit. Hubbabubbaa. Ei tarvi kuulemma säästää. Saa syödä.

Aira Samulin oli TV:ssä. 80 vee. Sähäkkä mimmi. Minihameessa. Siiiistiiii! Ja hei hyvät suomalaiset miehet, se on ihan vaan kaupunkilegenda, että teidän lanteet ei liiku samalla tavalla kuin latinoiden. Se on vaan kuulemma ihan vaan asenteesta kiinni. Hmmm..

1 kommentti:

hna kirjoitti...

Niin. En mä ookkaan oikeesti raskaanan. Toi on kalja maha. Ihan suomalaisen miehen kriisin kunniaksi.

JA NE KUKAT. Siis enhän mä voi olettaa saavani kukkia! Ja SSK-SKK vaan aina turbulenssaa aivot, niin ei siinä sitten muista että alussa kerrottiin, että "kukat onkin sulle".

Ne on tosi hienot, enkä olisi arvannut yhdistelmää, joten yllätys säilyi. Ne on nyt makkarin ikkunalla, että nähdään ne vikana illalla ja ekana aamulla. KIIITOS!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...