tiistaina, huhtikuuta 08, 2008

Eräskin lapsi on jo vuoden

Kävin tänään tervehtimässä kimonoon pukeutunutta vuoden täyttänyttä Saarivaltakunnan prinsessaa. Pitänee vielä mainita, että toki pukeutuva trenditietoinen tyttö pitää sisällä vielä kimononsa päällä toppaliiviä, kultatossuista nyt puhumattakaa. How fashionnette can one be!
Olin jo kirjoittamassa, että vuosi on sujahtanut ohi yhtä nopeasti kuin aamuinen bussi mutta sitten mietin, että onko sittenkään. Kun vain selaa nopeasti blogipostauksia, huomaa että vuoteen mahtuu paljon vaikkapa vain tänne tallennettua, saatika sitten sitä kaikkea muutakin mitä on tapahtunut.
Mutta siitä on hieman yli vuosi kun "Raskaana olevien naisten kirjoituskerho" kokoontui kirjoittamaan asioista - (eikä haitannut, että ryhmästä puolet ei ollut raskaana, eivätkä kaikki edes naisia) tätä ja ikätoveria odotellessa.
Tämän päivän sankaritar ei itse siis ollut vielä silloin fyysiesti näissä maisemissa, niin kuin ei tällä hetkellä Espanjan auringossa lomaileva ikätoverikaan, mutta siitä se yhteinen polkumme alkoi.Mutta hauskaa Helmi, että tulit - ja toivottavasti seuraavan vuoden aikana näen vielä enemmänkin kultatossujasi!2 kommenttia:

hna kirjoitti...

KAi nyt tarvii pitää toppaliiviä, kun se on A) nin pehmee ja B) on tuuletettu niin, että napa meinaa jäätyä!

hna kirjoitti...

Nin ja siis kiitos, että tulitte ja toivottvasti nähdään useammin ja kunhan Eräätkin palaavat Epsanjasta ja tänä vuonna saarivaltakuntalaisetkin mannertusoivat vappupiknikille!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...