maanantaina, huhtikuuta 21, 2008

Hermanni/Vallila -Naiset lenkillä


Prepe tuo aina niin hienosti esiin blogissaa miesnäkökulmaa. Ja äijänäkökulmaa. Ajattelin yrittää lenkkeilystä naisnäkökulmaa mutta en pysty millään edustamaan kaikkia naisia vinkkelistäni, joten otetaan sitten vain Miss C ja Norppa näkökulma.
Kaksi naista lenkillä. Päivitetään viikon tilanne. Todetaan että yksi mies on aivan urpo, pysyy sellaisena, tulee aina puskista ja nurkan takaa, eikä koskaan tajua. Toinen mies taas osoittaa hieman tajuamisen merkkejä, joskin myöhään, eikä kovinkaan vahvasti mutta toivoa vielä on. Tajusi sentään kun vinkit väännettiin rautalangasta. Kolmas mies taas joko lopetti tajuamisen, sai hetkellisen suomalaisen miehen kriisin tai potee hetkittäistä mielenhäiriötä. Neljännestä miehestä ei puhuttu tällä kertaa ollenkaan.
Aloitettiin sentään tärkeämmillä aiheilla mutta tuossa hyvä tiivistys.
Välillä pysähdytään ottamaan tietysti luontokuvia. Tämän kertaiseen pääsevät myös ihmiset mukaan. Todetaan että videokameran kanssa Elixir saisi hyvän kilpailijan. Ehkä hieman rennommalle katsojakunnalle.
Jalkapallokenttä huomataan jo kaukaa. Askel ei sentään pitene mutta sivusilmällä havainnoidaan että kääntyvätkö päät vai eivät. Joku raja sentään urheiluinnostuksella, päitä kääntyy. Huh!
Loppumetreillä tulee nurkan takaa kuorma-auto joka mätsää toisen juoksijan takkiin. Tästä nousee huippushow. Viittoillaan virnuilevalle kuskille, ja osoitettiin takkia ja autoa. Hetkellisesti ymmärretään miltä se saattaa näyttää, kunnes kirkas hetki menee ohi. Välillä katsotaan kelloa ja sykemittaria. Hyvältä näyttää. Kyllä urheilu on ihanan sosiaalista!

3 kommenttia:

Prepe kirjoitti...

Hienoa että pidät kunnostasi huolta! Muistathan kuitenkin olla varovainen. Olethan lähes ikäiseni joten varoittelu osteoporoosista ei ehkä ole ihan turhaa. Ei muuta kuin lenkin jälkeen litra maitoa niin hyvä tulee!

Anonyymi kirjoitti...

No mä kyllä näkisin että tuo litra maitoa kannattaa vaihtaa vaikka litraan skumppaa.... -tai litraan kossua, jos siitä pitää. Kyllä se rentouttaa, notkistaa sekä lämmittää mukavasti koleassa säässä heitetyn lenkin tahi treenin jälkeen. Eikä pieretä niin kuin maito.

-törmänen-

norppa kirjoitti...

miksi pitää valita? miksei vaan voi ostaa maitoa, skumppaa ja kossua?
Itseasiassa ostinkin eilen jo historiallisesti maitoa pitkästä pitkästä aikaa, samoin kuin pussillisen mysliä - tiedä sitten mitä tämä oikein tarkoittaa mutta kyllä ihan parasta oli kun elämän ensimmäisen juoksutapahtuman jälkeen (terkkuja Hoppilaan) eräskin nainen kolautti kyynärpäällään kossun aukin ja siitä sitten hörppästiin hyvät siivut historiallisten 15 kilometrin kunniaksi. Ei siinä maitoa kaivattu.
Mutta koska Prepe kutsuu melkein nelikymppisiä vielä nuoriksi naisiksi, enmä vielä tosta osteoporoosistakaan osaa olla huolissani, notkeita ja naivejahan tässä vielä ollaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...