lauantaina, huhtikuuta 26, 2008

Ainoastaan sydämellä näkee hyvin

Kummijaiset menivät hyvin. Lapsi oli tyylikkään rauhallinen ja hienostunut, eikä kummitätikään sekoillut tapojensa vastaisesti. Mukana julimassa oli myös muutaman viikon vanhempi Helmi perheineen sekä Kuisma ja Jude.
Pappikin oli tässä tilaisuudessa hyvin hereillä ja mukavasti siunasi ja toivotti onnea sekä menestystä kummisuhteelle. Etenkin sen jälkeen kun yhteistä aikaa oli vietetty pari tuntia, tuntui että erityisesti hän toivotti tuota onnea. No, onneahan tarvitaan aina, eikä sitä millään ihmissuhteella ole liikaa.
Ja niin kuin Juden lukemassa Pikku Prinsissä luki:
- Ainoastaan sydämellä näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.
Toivottavasti voimmekin Vanessan kanssa nähdä paljon tärkeitä asioita tulevina vuosina ja vuosikymmeninä. Ja pidetään peukkuja myös tänään istutetulle Juhlaomenapuulle, menestystä ja hyvää kasvua myös sille!
Ja kiitos lapsen isälle kuljetuspalveluista sekä perheeseen tulo toivotuksesta, ja äidille herkullisesta juhlapöydästä. Kiitos myös kummilapsesta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kiitos myös kovin toivotulle kummitädille. Uskon, että Vanessa ja uusi kummi ei tuota onnea suhteen syvenemisen kannalta kovinkaan paljoa tarvitse.. asiat menee luonnollisen sujuvasti. Uskoisin, että tulet olemaan Vannille se kaikkein rakkain ja tärkein "oma aikuinen". Ihan kuten olet äidillekin.

Haleja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...