maanantaina, huhtikuuta 28, 2008

Hyvää asiakaspalvelua

Palkinnoksi eilisesta suoristuksesta päätin ostaa itselleni farmarihousut. Etenkin kun edellisten ostamisesta taitaa olla yli puolitoista vuotta. Kestävän kulutuksen kannalta se ei ole vielä pitkä aika mutta kun pitää ja pesee samoja farkkuja urakalla, niin eiväthän ne nykyisin kestä.
Menin Forumin Onlyyn missä olen joskus saanut hyvää palvelua ja yritin olla tuskastumatta etukäteen. Keskittymiskykyni alkuillasta puolinälkäisenä ei myöskään ole se paras. Eikä pinnani riitä kovinkaan pitkään vaatteista kuoriutumiseen ja sovituskopista "sisään/ulos" hyppimiseen.
Pelastus löytyi sieltä mistä sen kaupassa kuuluisikin löytyä, eli asiakaspalvelusta. Ehdin vilkaisemaan farkkuja noin minuutin kunnes näppärä myyjä syöksyi paikalle ja kysyi voiko auttaa. Sen jälkeen viidessä minuutissa olimme löytäneet 13 kokeiltavat farmarihousut.
Toiset kokeiltavista olivat jo sopivat, ja myyjä oli vielä ottamassa vastaan aika vauhdilla palautuneita "ei sopivia" kun jatkoin kokoelmaa eteen päin. Samainen nuori nainen jaksoi vielä rynnätä hakemaan eri kokoja omasta ehdotuksestaan. Parasta oli kuitenkin kun yksien ihan sopivien kohdalla hän sanoi arvioiden että: "Musta kyllä noi tummansiniset sopi sulle paremmin". Olin itse samaa mieltä, ja arvostin ettei sieltä tullut lausetta; "onhan noikin ihan kivat".
Maksaessani, vielä kerrankin ihan järjellisen summan farkuista, kiitin että prosessi oli sujunut nopeasti ja kivuttomasti. Kerroin myyjälle myös että hänestä oli ollut suuri apu. Hän tuntui silminnähden ilahtuvan ja kiitti kiitoksista. Ihanaa kun joku on työssä mihin sopii. Tätä lisää.

1 kommentti:

O. Heinonen kirjoitti...

Onhan se mukavaa. Varsinkin vaatekaupassa. Olin ostamassa esiintymisvaatteita(pikkutakkia ja suoria housuja)Jumbossa. Ripeällä palvelulla ja rehellisellä palautteella myy varmasti enemmän vaatteita. Kauppias joka alkoi heti mantraamaan ysiysi-tarjoustaan, vaikutti epäluotettavalta. Ostin siltä sukat, toisesta kaupasta asun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...