tiistaina, huhtikuuta 07, 2009

Heikot pääsiäisnäkymät

Pääsiäinen alkaa näyttää lupaavalta. Tänään oli mennyt keittiön ikkunakin umpeen. Alkuperäisestihän ulkosivuremontista sovittiin, että asunnoissa edes toinen ikkuna pysyy remontin aikana auki. Ei pysynyt.
Hyvä puoli on, että ulkosivua on paklattu kuukausi aikataulusta etuajassa. Pikaisempi valmistuminen tosin lohduttaa hieman vähemmän, jos siitä syystä istuu pääsiäisvapaansa vuoratussa kammiossa. Aika on melkein pahin. Lähempänä kesää viettää kaiken liikenevän aikansa ulkona mutta tähän aikaan vuodesta miellään lukisi hesaria keittiön pöydän ääressä kevät auringon säteiden ääressä. Nyt asunnon kummatkin ikkunat ovat ummessa. Kevät.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

laittanee juoksemaan. älä ymmärrä mitenkään muuten kuin väärin... M

norppa kirjoitti...

Eilisessä yhtiökokouksessa oli sporttisen näköinen kaveri, jonka kaikki ikkunat ovat olleet neljä kuukautta ummessa, ja tyyppi vakuutti jääneensä henkiin. Näytti vielä siltä, että saattais olla vaikea selätettävä coopperissa.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Sulla on onneksi hyvä mielikuvitus:)

Kuvittele, ettei remonttia ole ikinä ollutkaan ja nautiskele pääsiäisestä.

Näkymät ovat upeat!

Norppa, Noora kirjoitti...

Katja, mistäs tiedät? ;)

Mutta onhan se oikeasti niin, että maailmassa tapahtuu niin paljon pahempiakin asioita, että jos pieni ulkosivuremontti on ainut murhe, niin kyllä silloin kaikki on vielä todella hyvin.

Katja Tanskanen kirjoitti...

Tekstisi kertovat sinusta paljon... Ja mulla on hyvät vaistot:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...