perjantaina, huhtikuuta 03, 2009

Visiitti valkotakkisella

Muutama sana terveydestä, koska tällä blogilla on ollut tapana olla laaja-alainen. Sain itseni vihdoinkin lääkärille kevätauringon tsemppaamana. Lähinnä siitä syystä että talven aikana tuntui, että flunssaa flunssan perään riitti, yleiskunto on nolla, vaikka juosuakin on yritetty, ja olen jopa viettänyt sen verran järkevän oloista yleiselämää, ettei sekään voinut olla vikana tossun liimantumiseen asfalttiin. Myös räkää on valunut kurkusta ihan kiitettävästi ja olo ollut melkoisen nuhjainen koko alkuvuoden.
Ja miten kävi? Normaalit peruslabrat ja bumerangina ärhäkämmän puoleinen antibioottikuuri. Tulehdushan siellä kropassa sitten jylläsi, eikä ollut kauhean yllättävää kuultavaa että perusoireina väsymys sekä yleiskunnon lasku.. Olisiko kannattanut mennä aiemmin..?Hmm..ehkäpä. Jonkinlaisena opetuksena itsensä kuunteleminen. Jos tuntuu siltä, että on sairas, niin kyllä sitä silloin on. Kun kerran keskimääräisesti jaksaa, ja usein jaksaa loput viimeistään tsemppaamalla, niin jos yhtäkkiä ei pääse edes tsemppaamalla alkuun, niin kyllä silloin jossakin on vikaa. Tämä opiksi.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Loistavaa, että nyt on lääkkeet ja perustat kunnossa! Ei muuta kuin kohti kevättä, kesää ja pirteämpiä päivä! :)

Norppa, Noora kirjoitti...

Kyllähän tässä taas taisi tulla pikkasen liian isosti lähdettyä taas "ekalle lenkille" mutta silti fiilis on aivan eri kuin koko talven aikana. Tammi-maaliskuu oli kyllä niin tuskaa, että oksat pois - joten kyllä tässä tarviikin kunnon kevään ja kesän väliin ennen kuin taas alkaa miettiä mitään talveen liittyvää. Huuuh huh! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...