torstaina, huhtikuuta 02, 2009

Tyttöjä maailmalta

Joskus tai usein, riippuu miten asiaa katsoo, tulee työn kautta eteen hauskoja ja mielenkiintoisia asioita. Normaalisti usein, koska olen kiinnostunut ympärillä tapahtuvista asioista, ja käsittäkseni henkilökohtainen kiinnostus omaa työtään kohtaan on sallittua. Mutta tulehaan niitä myös haastavuuspäiviä, ja niitä päiviä jolloin on syytä turvautua vanhaan tuttuun; " Miksi teit? -kysysmyspatteristoon. (1. Miksi teit? 2. Miksi teit? 3. Miksi teit)
Töistä johtuen olin siis tänään katsomassa Maria!:a Le corps mince de Francoisen innoittamana. Olen sivukorvalla(oikeastaan kummallakin) töissä avokonttorissa kuullut että "nää tulee olemaan suomen tunnetuin bändi", biisejä on soitettu kuuluvalla volyymillä ja bändin nousu on ollut seurannassa. Kun sitten tänään oli mahdollisuus nähdä ja kuulla nuo maailman ihmeet, lähdin vapaaehtoisesti iltamyöhällä(huomaako mistään että viime aikoina on väsyttänyt) patsastelemaan studioyleisöksi. Voin sitten vanhana rouvana kirjoittaa muistelmiini kuinka hengailtiin Emman, Mian ja Malinin kanssa Ylen tuotantotalon röökillä.(tai miten se nyt menikään..)
Muina vieraina Andy "mun on aina pakko varastaa koko show ja kaikkien huomio" McCoy, Laura Lepistö sekä Kari Caven ja Miina Äkkijyrkkä.
Keskusteluohjelmien hyvä puoli on se, että ne kuullostavat paremmilta paikan päällä. Paljon paremmilta. Osaltaan siihen vaikuttaa sosiaalinen suora yhteys, ja kaukosäätimen puute. Nauretaanhan porukassa muutenkin jutuille herkemmin kuin ehkä juttu konsanaan ansaitsee. Arto Nyberikin saattaisi kuullostaa mukaansa tempaavalta jos hänen kanssaan istuisi samassa pienessä suljetussa tilassa tv-lamppujen hohkatessa kuumottavasti takaraivoon.
Maria Veitolasta nyt voi pitää tai olla pitämättä, tai olla ajattelematta kauheasti mitään. Ihan hyvin klaarattu ohjelma läpi, vähemmälläkin sillisalaatti sisällöllä olisi ehkä pärjännyt. Lopun Karin Caven ja Miina Äkkijyrkkä jäi vähän tyngäksi mutta sekin johtui osaksi siitä ettei Andy pystynyt antamaan kenellekään toiselle suunvuoroa. Minkäs teet kun kaikki on jo koettu, tehty ja nähty. Mutta sydämmellä pitää tehdä, paitsi kompromisseja. Mutta tytöt vetivät reippaasti ja tuntuvat olevan juuri oman kaltaisiaan. Siitä saa aina pisteet. Oli meno tai laji mikä tahansa, jos vaan on oma itsensä, on se jo puolet kotiin päin. Liika yrittäminen on aina pahasta. Sillä ei saa aikaiseksi kun kasan anteeksipyyntöjä ja puoliksi tyhjiä laseja.
Mutta seuraavaksi odotetaan uuni kuumana Le corpsin uutta musavideota, jossa tyttöjen pitäisi hurjastella suomalaisilla jopoilla!

2 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Maria, Maria on hyvä talk show. Yritin bongata teikäläistä yleisön joukosta, mutta ei löytynyt.

Se Loe Corps jotain...njaa...ei tod. meikäläisen makuun mutta kieltämättä "oman tyylistään".

Andy, joka on vaatinut allekirjoittaneelta josku 50 mk palkkioksi ex-tempore lauluesityksestään, oli oma itsensä. Sitä vaan ihmettelin, että eikös sille muutama vuosi sitten tehty täys hammasremontti. Nyt oli legot jo täysin keltaisena.

norppa kirjoitti...

Niin, mä luulen, että Le Corpsit eivät ole varmaankaan edes kuulleet Mikan faijan bmw:tä mutta energisiä ja lahjakkaita tyttöjä. Ilmeisesti uppoaa sen tyylilajin diggaajiin ja musta on jotenkin niin virkistävää nähdä ettei tyttöjen tarvi olla parrasvaloissa aina etukenossa napatopissa, huulikiiltoa nenänjuurissa asti - vaatetettuna "oho - multahan unohtu kokonaan housut ja hame" -tyyppisesti. Terve biirre tyttöbändissä keskittyä musikkiinsa.
Andy taas.. enmätiedä. Osahan siitä on pelkkää showta ja onhan se ihan terävä kundi kuitenkin halutessaan. Kyllä niitä one-lainereita sieltä tipahtelee jatkuvalla syötöllä paikassa kun paikassa. Niitä hampaita mä en muitanut kauheesti tuijotella. Sen sijaan tiimimme vahvisti Andylla olevat ohuemmat sääret kuin Maria Veitolalla, eikä ne Veitolallakaan mitkään koolla pilatut ole. Hesarin muisti kertoa että uusiin hampaisiin laitettiin. 13 000 euroa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...