lauantaina, huhtikuuta 04, 2009

Pihakoristeita Kevät 09

Mitä teillä on talonne pihalla koristeina? Kukkivatko krokuset, onko puutarhatonttu jo livahtanut suihkulähteen ääreen vastaanottamaan kevättä? Vai onko piha kenties vielä luonnontilassa odottamassa puhkeamista täyteen kukoistukseensa?
Meillä taas pihan ja talon edustan koristelu on tänä keväänä ollut hieman yllätyksellistä. Sisäpiha on tietenkin kokolailla näyttänyt jonkin asteiselta rakennustyömaalta. No sitähän se on ollutkin, mutta yllättävän kivuttomasti näkymään on tottunut. Ennemminkin on ollut tyytyväinen kun kasoja on ollut enemmän tai vähemmän, ainakin näkyvissä on ollut liikettä ja tuntua siitä että työt edistyvät. Onnellisin olisin jos vielä jonain päivänä toisesta ikkunastani näkisi ulos mutta ehkäpä sitäkin osaa arvostaa enemmän kun ensin kuukausi kaupalla on tuijottanut läpinäkymätöntä pressua.
Niistä koristeista siis. Ensimmäisenä silmiin pisti talon edustalle tupsahtanut liesi. Melko uuden näköinen liesi mutta siis liesi. No, eipä siinä sitten mitään; ajattelin ja menin kotiin. Kunnes muutaman päivä myöhemmin talon edustalla oli myös pesukone. Ja jälleen ihan käyttökelpoisen näköinen. Siis ei ainakaan mikään 20 vuotta vanha aparaatti. Talohan on vielä lisäksi huolellisesti paketoituna, ettei niitä ole edes voinut ikkunoista tipahdella. Näin meillä päin. Olisiko jonkun keskustalaisen sinkkumiehen harjoitustyö vaimon pihalle laittamisesta..tyrkätään liesi ja pesukone kadulle..?

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...