sunnuntaina, huhtikuuta 26, 2009

Sunnuntai Länkkärillä


Olen varmaan niitä harvoja ihmisiä jotka käyvät tulosluettelosta katsomassa monenneksi viimeinen on ollut.
Olin itseasiassa ollut hieman toiveikas tämän kevään suhteen koska poikkeuksellisesti talvellakin tuli kilometrejä alle mutta ilmeisesti kropassa ollut tulehdus vei yleiskunnon niin alas, ettei sieltä niin vain noustukaan. Mutta. Jos todella, todella positiivisesti ajattelee niin tänä vuonna olin sentään 8. viimeinen -> nousua kuusi sijaa. Ja aikaparannus oli n. neljä minuuttia, joka on sentään parempi kuin ei mitään. Juoksu saattoi joltakin osin vielä vähän helpompaa kuin esim. viime vuonna, erityisesti ennen niin tajuntaa räjäyttävät ylämäet menivät sujuvammin, vaikka tiukkaa teki nytkin. Ennen vain on tehnyt vielä tiukempaa.
Mutta aivan parasta oli nähdä Kuisman huikea nousu(tai en minä sitä nähnyt koska tulin niin paljon jäljessä) ja tyttöjen upea tsemppi. Etenkin kun siellä ihan miesjuoksijaa tuppasi seuraan ihan rupattelumielellä. Ensi vuonna (jota kuulemma ei tule - ja taas aivan varmasti tulee) onkin entistä huikeampaa kun kaikki haluavat voittaa kaikki.
Ja jos muuta hyvää(seuran lisäksi) hakee sunnuntaipyrähdyksestä, niin paikalla olleessa rasvaprosentin mittauksessa mahduin vielä normaaliin luokkaan, ja painokin oli normaalipainoisten luokassa.
Mutta toivottavasti kaikkien paikat ovat kunnossa taas alkuviikosta, ja nähdään viimeistään kun pitkä ja intensiivinen Lumumba-kausi alkaa. Sitähän ennen oli vielä Suvi-ilta, Tukholma, Espoon rantamaraton ja Ahvenanmaa..

6 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Mahtavaa Norppa! Niin se kesä vaan utlee aurinkoisesti ja tuoden mukavia kevätylläreitä!

Norppa, Noora kirjoitti...

Nyt mä en Nora oo ihan varma, että löydän tosta omasta suorituksestani sen "mukavan kevätyllärin" mutta mukavaa tietysti että muita onnistujia oli. :)

Nora kirjoitti...

Ehkä mä en tarkoittanut juoksua, vaan muita tuloksia... ;)

Prepe kirjoitti...

Joo. Kieltämättä tuli haikea olo kun eräskin kollega oli käynyt juoksemassa Länsiväylä -juoksun aikaan 1h 21min. Kysyin keskisykettä. Ihan vaan mielenkiinnosta. OLi ollut kuulemma 175...että semmosta. Mutta ehkä minäkin ensi vuonna kun nyt rakennetaan vahvaa pohjakuntoa. Vielä kun toi rasvakin palais vähän nopeemmin...

Norppa, Noora kirjoitti...

Prepe, jooniinniin.. ellei sulle tule sit just jotain muuta.

Anonyymi kirjoitti...

"ellei sulle tule sit just jotain muuta."

Esmerkiks että itrsarit loppuu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...