keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Rapatessa - todellakin roiskuu

Sanonnat eivät tule aivan turhasta. Vaikka juuri nyt en muista, että olisin nähnyt jengiä hiippailevan kylillä ketun hännät kainalossa, niin on ainakin totta että rapatessa roiskuu. En tiedä kumpi näyttää huonommalta; ikkunan edessä oleva muovitus, vai rappausroiskeissa oleva muovitettu ikkuna. Ainakin jälkinmäinen näyttää, jotenkin..eloisammalta?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tekeekö ne käsin hiertämällä vai koneella ruiskuttaen? aika raffia jälkeä, jos käsin hiertämällä on ikkunamuovit tuossa kunnossa..?

Norppa, Noora kirjoitti...

Herkkää käsityötä. Pojilla on saattanut olla tekemisen flow-päällä...

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on suoraan kuin jostain splatter-leffasta. MinkkiP

Nora kirjoitti...

Ihan mielettömän ihanan ja houkuttelevan näköinen blogi täällä! Sitä en kyllä väitä, ettei se aikaisemmin olisi ollut, mutta tämä face lift on oikein piristävä ja motivoiva! :)

norppa kirjoitti...

Kiitos Nora ilahduttavan positiivisesta palautteesta! Sitä ennen on tullut vain yksi; " eikö tuo huutomerkki ole vähän liikaa " -palaute :) joten on mukava kuulla, ettei uusi liftaus masentanut kaikkia.
Toki, new look on lööppimäisen provosoiva ja teksti lay out -mauton(kiitos anderssonille joka aina jaksaa nähdä vaivaa ällistyttävän lyhyillä varoitusajoilla) mutta nyt näin - ja jotain toista sitten taas seuraavaksi. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ei samperi toihan on suoraan kun Seukkiksen kalsareista.
Toivottavasti saat sotkun pois silmistäsi ennen kesää....

-törmänen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...