maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Hyvähän siitä tuli

Heti toisella kerralla oikein. Kaappi löysi värinsä ja paikkansa. Eikä mennyt edes hermot. Ei ollut edes lähellä. Yllättävää. Mutta nyt on kaikki tarpeellinen maalattu hetkeksi.
Illalla pääsi vielä lenkille. Hyvälle lenkille. Tunnin reipas hölkkäily teki hyvää vaikka kurkkukipu vaanii taustalla. Pelastavana ajatuksena oli, että jos kuitenkin tulee kipeäksi niin on sitten ainakin lenkki juostu alle. (oikeastaan aika älytöntä logiikkaa tuokin) Ja jopa itse Törmänen pääsi paikalle. Ehkä sadannen "hengessä mukana" viestin jälkeen on vain helpompi yksinkertaisesti osallistua. Mukavaa oli. Itsestä tuntui että vauhti oli ihan ookoo mutta pikaisen laskutoimituksen jälkeen joutui taas nöyrästi toteamaan, ettei se mitään ookoo ollut. Ihan sitä perushölkkää mitä aina mutta ehkä tasaisempaa, jos nyt väkisin yrittää jotain kultareunaa pilveen hakea. Mutta koska välillä keskittyminen on pahasti herpaantunut jo ensimmäisen puolituntisen jälkeen, oli nyt hyvä juosta koko tunti pitkästä aikaa täyteen. Siinä ajassa ei silti ihan oppinut vielä mikä kampi mihinkin keskiöön kiinnitetään, ja mikä olikaan se ainut osa joka vaati erikoistyökaluja..

4 kommenttia:

prepe kirjoitti...

Norppa, millaisen järjestelmäkameran ja putken kanssa käyt noilla lenkeillä kun on niin paljon kuvamateriaalia tarjolla? Sellainen 300 mm kiinteä putkihan painaa noin 2,5 kg ja siihen kunnon runko päälle, niin tollasen kanssa juokseminen vahvistaa kyllä reisiä ja keskivartaloa. Tietty tärkeää on säilyttää oikeanlainen ryhti puhumattakaan oikeasta asenteesta.

norppa kirjoitti...

Kyllä sitä aikamoista spurttia saa järkkärin kanssa vetää, etenkin kun oikean pehmeän valaistuksen saamiseksi pitää olla vielä lisäsalama mukana. Eilen oli vielä kameralle tietysti jalustakin, ja siihen ei enää kunto riittänyt että olisi ehtinyt niin paljon edelle ettäkö olisi saanut jalustan asennuksen jälkeen kuvan joukosta edestä päin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ne harvat kerrat kun ollaan aristokraatin kanssa kuntoilumiälessä juoksentelemassa kannattaa aina dokumentoida. Jalustan kanssa tahi ilman...

-törmänen-

Nora kirjoitti...

Norppa, Espoossa olisi tarjolla pari sataa metriä aitalaudan maalausta sekä pihavajan käsittely sekä ulko- että sisäpuolelta. Myös terassilaudat (n.200m) pitäisi sutia käsittelyaineilla. Että kiinnostaisko...?? ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...