maanantaina, toukokuuta 26, 2008

Vilustumista ilmassa

Miten on mahdollista, että lauantain ja sunnuntain aamuina herää tikkana kahdeksalta, ja maanantai aamuna voisi nukkua puoleen päivään? Mistä eri ruumiinjäsenet voivat tietää että " ahaa, nyt yritetään lähteä pyörittämään kansantaloutta ja tehdä uutta tuottavaa viikkoa - no, siinähän yrität - me ei ainakaan nousta "  Ja sitten siihen itsensä ylös kampeamiseen saa kulumaan nelisenkymmentä minuuttia, joka parina aikaisempana aamuna on tapahtunut neljässä minuutissa. 
Mutta käsi ylös, moniko vilustutti itsensä eilen? Aamulla saldo oli jo neljä ihmistä, ja ymmärsin itsekin näin käyneen kun pääsin kotiin Meikun kallioilta. Aurinko paistoi, kyllä, mutta tuuli oli varsin..reipas.

4 kommenttia:

MinkkiP kirjoitti...

En vilustunut, mutta taisinkin olla ainoa Carusellin terassilla jolla oli kaulahuivi visusti kaulassa.

hna kirjoitti...

o/

Anonyymi kirjoitti...

Ei kesällä voi vilustuu. Mut mun otsa paloi kyllä eilen siellä meikun kaltseilla! Olisitte voineet varoittaa... Voitte olla varmoja että sitten kun tekin salkkiksen kans alatte harmaantuu&kaljuuntuu niin en minäkään varoittele teitä kesäpäivinä siitä että sisäkumi voi kärvähtää! Näytätte tekin sitten keitetyiltä harmaaravuilta maanantaisin töissä...

-törmänen-

norppa kirjoitti...

höpö höpö törmänen, mistä sä keksit noi jutut?
Mehän oltiin sen bunkerin takana varjossa, ja sähän olit melossa merellä sen jälkeen. PLUS tyyppi ajoi ILMAN KYPÄRÄÄ. Siinähän se sisäkumi on jo kärvähtänyt, jos missään..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...