maanantaina, toukokuuta 19, 2008

Ja seuraava potilas

Maltillisena ja kohtuuden ihmisenä päätin odottaa seuraavaan päivään spreyatakseni seuraavan huonekaluni. Tämä ns. "ei niin rakas tv-kaappi" odotti jo pääsyä autuaimmille kaappimaille mutta peilin onnistuessa "siitähän se idea sitten lähti". Sitäpaitsi tyypillisenä innostujana ja alulle laittajana, olen äärinmäisen kiinnostunut aina näkemään myös lopputuloksen kun lumipallon laittaa kierimään pitkin rinnettä.Tämä koskee myös maalipurkin avaamista kotona.. Parastahan tässä on värivalikoima, joka on vaaleanharmaa ja vähän harmaampi harmaa. Pirteää ja räiskyvää kesää siis.
Suurin nurkassa irvistelijä a.k.a. astiakaappi, säästyi kuin ihmeen kaupalla. Sen pelasti kodinpikkunikkarit (sorry, pintanikkarit) - sivusto, jossa harvinaisen asiantuntevin neuvoin kehoitettiin poistamaan lakka tai maali maalinpoistoaineella. Harmittaa että tulikin klikattua heikkona hetkenä interwebbiä, järkeviä neuvojan sieltä löytyi. Nyt olisi kaappi jo maalattu.
Kyllähän sitä voisi kaiken tehdä oikeinkin. Esim. olisi ennen toimeen ryhtymistä lukenut huonekalujen maalausoppaan, käynyt huonekalumaalauskurssin, sen jälkeen ihastellut eri värisävyjä maalikaupassa kuusi tuntia, leikellyt pari kivaa sapluunaa, ostanut pensseleitä, tupsuttimia, teippirullia,, kalustemaalia, maalinpoistoainetta, kuumailmapuhaltimen ja lastat, vuokrannut puuha-askearteluhuoneen, hankkinut hiussuojan..ja.. (tässä kohdassa listaa uuvahdin) - ja jättänyt koko homman tekemättä. Nyt kun kävi tuumasta toimeen, maalia on mukavasti jo ympäriinsä, ja sitä seuraavaa kertaa varten voi aina nyt jälkeen päin opiskella lisää.
Pintanikkarit

2 kommenttia:

hna kirjoitti...

NOORA!! WAU! Voidaanko sprayjaa mun käsikranaattilamppukin!? Siitäkin oon suunnitellut valkoista ja siihen pitää lisätä se kyyhkyjen jotenkin (kenties varjostimeen schabluunalla)?

Voidaanko pitää sprayjayspäivät?!

norppa kirjoitti...

sähän tiedät että nyt kun projekti on avattu.. KAIKKI ON MAHDOLLISTA!
mä kyllä näkisin sut koristelemassa niillä kyyhkysten sulilla tuota seuraavaksi maalattavaa astiakaappia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...